Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Köyler ilk kez Büyükşehir belediyesi için oy kullandı

Kocaeli genelinde ilk kez 2009 yerel seçimlerde Büyükşehir için oy kullanan Kandıranın köylüleri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanını seçmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.538 kez okunmuştur

Köyler ilk kez Büyükşehir belediyesi için oy kullandı
Köyler ilk kez Büyükşehir belediyesi için oy kullandı

Kocaeli genelinde ilk kez 2009 yerel seçimlerde Büyükşehir için oy kullanan Kandıranın köylüleri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanını seçmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

 

ÜNAL CANKURT

Kandıra’nın köylerinde bulunan toplam128 sandık başına giden 25 bin 152 seçmen Köylerde Kocaeli Büyükşehir belediye başkanını seçmek için sandık başına gittiler. Kandıra’nın 91 köyü dün Büyükşehir belediye başkanı, il genel meclis üyesi adayları ve köy muhtarını seçmek için dün sandık başına giderek oylarını kullandılar Büyükşehir Belediye Başkanını seçerek daha iyi hizmet alacağız

Kandıra’nın 91 köyünde bulunan halk dün büyük bir heyecanla sandık başına gittiler. İlk defa Büyükşehir Belediye Başkanını seçmek için sandık başına giden köylüler, Kandıra ve Köyleri Büyükşehir Belediyesinin yetki sınırlarına girdiğinden Büyükşehir Belediye Başkanını kendileri seçtiğinde Köylerin daha iyi hizmet alacağını belirterek heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadılar. Kendi Başkanlarımızı kendimiz seçeceğiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için ilk defa Köy binasında 1067 nolu sandıkta oy kullanan Kandıra Çalköy Muhtarı Mehmet Şeker, “Büyükşehir Belediye Başkanını seçmek için köylerinde oy kullanmasıyla ben yardımların öncekinden daha fazla geleceğini düşünüyorum. Kendi başkanımızı seçmemiz bize avantaj sağlayacaktır” dedi. Kandıra Çalköy’de ikamet eden 70 yaşındaki Rıza Gündüz ilk defa Büyükşehir Belediye Başkanını seçmek için sandık başına gitti. Gündüz, “Büyükşehir Belediye Başkanlığı için oy kullanacağımdan büyük mutluluk duyuyorum. Bu günden itibaren köyümüzün daha iyi hizmetler alacağına inanıyorum” dedi.

Çalköy’de ikamet eden 58 yaşındaki Davut Türkyılmaz Büyükşehir Belediye Başkanı, İl Genel Meclis üyesi adayı ve Muhtarı seçmek için sandık başına giderek oyunu kullandı. Türkyılmaz, “Bize hizmet edecek başkanı kendimizin seçmesinin heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Artık Büyükşehir’de bizde varız. Bu nedenle köylerimizin daha çok hizmet alacağını düşünüyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑