Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Köye Hizmet Götürme Birliği kapanıyor

Kandıra Köye Hizmet Götürme Birliği olağan genel kurul toplantısında bütçe komisyonunun yanı sıra birliğin 3 ay sonra tasviye edileceği görüşüldü.

2 Ocak 2014 Saat: 15:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.085 kez okunmuştur

Köye Hizmet Götürme Birliği kapanıyor
Köye Hizmet Götürme Birliği kapanıyor
Kandıra Köye Hizmet Götürme Birliği olağan genel kurul toplantısı kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda divan başkanı İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan olurken, katip üyeler ise İl Genel Meclis Üyesi İsmail Akalın ve Kanatlar Köyü Muhtarı Vecdi Aytaş oldu.
Birlik toplantısına İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan’ın yanı sıra il genel meclis üyeleri Haluk Şen, İsmail Akalın ve Recep Şenol, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horos ve 91 köy muhtarı hazır bulundu.
3 AY SONRA SONA ERECEK Uzun yıllardır ilçemizde hizmet veren köye hizmet götürme birliği yeni yasayla birlikte 31 Mart itibariyle sona eriyor. Kandıra kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen köye hizmet götürme birliği olağan genel kurul toplantısında, bütçe komisyonunun yanı sıra birliğin 3 ay sonra sona ereceği ele alındı. Birliğin bütçesinin 450 bin lira olduğu belirlenirken, 31 Mart itibariyle sona erecek olan köye hizmet götürme birliğinde iki toplantı daha gerçekleşecek. İlk toplantıda tüzük değişikliği yapılacak. Bir sonraki genel kurul toplantısında ise meclis üyelerinin kararı ile birlik, Kandıra Belediyesi’ne devredilecek yada tasviye edilmesine karar verilecek.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑