Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Köy turları tam gaz

Köy ziyaretlerini Merkez Erikli, Çerçili ve Akıncı köyleri ile sürdüren Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, gördüğü ilgiden memnundu.

11 Aralık 2013 Saat: 00:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.032 kez okunmuştur

Köy turları tam gaz
Köy turları tam gaz
Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan'a köylerde büyük ilgi. Her fırsatta köyleri gezen Başkan Kan, mesaisinin büyük bir bölümünü yine köylere ayırdı. 2014 yılından itibaren Kandıra Belediyesi'nden hizmet almaya başlayacak olan köylerde büyük bir ilgiyle karşılaşan Başkan Kan sorunların çözümü için vatandaşlara güvence verdi.
MEVLİDE KATILDI İlk olarak Merkez Erikli Köyü’nün ileri gelenlerinden Ahmet Budak’ın babası Hasan Budak’ın vefatı nedeniyle düzenlenen mevlit programına katılan Başkan Kan, acılı aileye başsağlığı diledi. Daha sonra köy kahvesinde vatandaşlarla biraya gelen Başkan Kan sorunları dinledi. Başkan Kan köy ve mezarlık yollarının en kısa zamanda bitirileceğinin sözünü verdi.
YOĞUN İLGİ VARDI Daha sonra Çerçilli Köyü’ne geçen Başkan Cengiz Kan, Muhtar Mustafa Satılmış, AK Parti İlçe Yöneticisi Günay Dinç ve kalabalık bir grup tarafından karşılandı. İlgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kan, “Gönlünüzde yer edinelim bize yeter. İyi günde de kötü günde de yanınızda olmaya çalışıyoruz. Bizi kendinizden bilin” diye konuştu.
KÖYLÜDEN TEŞEKKÜR Köy ziyaretlerini Akıncı Köyü ile sonlandıran Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’a ilgi burada da devam etti. Muhtar Recep Yılman ve çok sayıda köylünün karşıladığı Başkan Kan, “Köylülerin ilgisine layık olmaya çalışıyoruz” dedi. Recep Yılman ve vatandaşlar da Cengiz Kan’la birlikte köylerinin hizmet görmeye başladığını belirterek, teşekkürlerini sundu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑