Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kovanağzı sahili elden geçiyor

Kerpe ve Cebeci sahillerini düzenleyerek modern bir hale getiren Büyükşehir Belediyesi Kovanağzı sahilini de elden geçiriyor.

2 Eylül 2013 Saat: 00:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.365 kez okunmuştur

Kovanağzı sahili elden geçiyor
Kovanağzı sahili elden geçiyor
Yaz aylarında yoğun bir tatilci nüfusunu barındıran Kandıra bölgesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla cazibe merkezi haline geldi. Sahil yerlerini ve bu yerlere ulaşımı sağlayan yolları yenileyen Büyükşehir Belediyesi, yeni çalışmalara devam ediyor. Kovanağzı’nda da sahil düzenleme çalışması yapan Büyükşehir, vatandaşlar tarafından tercih edilen bu yer modern bir hale getiriyor.
350 METRE YÜRÜYÜŞ YOLU Sahili baştan sona elden geçiriliyor. Kıyıda bulunan taşlar temizlenerek sahile yaklaşık 100 kamyon kum takviyesi yapıldı. Kumsalın doğusunda yürüyüş platformu yapılıyor. 350 metre uzunluğa 30 metre genişliğe sahip olan platformda ışıklandırmalar yer alıyor. Platformun zemini ahşap desenli baskı beton yapılacak.
10 EYLÜL’DE HAZIR Kumsalda rahat yürümek için ahşap yürüyüş yolu yapılacak. Sahilde duşlar tuvalet ve soyunma kabinleri yer alıyor. Sahilde birde plaj voleybolu alanı bulunuyor. Sahil 10 Eylül’de tamamlanacak çalışmaların ardından hizmete hazır olacak.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑