Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Köse ve Karaosmanoğlu Ailelerinin Mutlu günü

Kocaeli Adliyesinde Bakanlık uzmanı olarak görev yapan Kandıra’lı Köse ailesi Sedat Köse biricik oğlu Ömer Faruk ile Dünya güzeli Şeyma Karaosmanoğlu Kocaeli Çağlayan restoranda görkemli bir düğün töreni ile evlendirildi.

15 Mayıs 2012 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.297 kez okunmuştur

Köse ve Karaosmanoğlu Ailelerinin Mutlu günü
Köse ve Karaosmanoğlu Ailelerinin Mutlu günü
İl tarım eski müdürü şu an İl Genel Meclis Üyesi Asiye-Muhammet Karaosmanoğlu’nun dünya güzeli kızları Şeyma Karaosmanoğlu Kocaeli Adliyesinde Bakanlık uzmanı olarak görev yapan Fatma-Sedat Köse’nin biricik oğulları İnşaat Mühendisi Ömer Faruk Köse ile Kocaeli Çağlayan restoranda görkemli bir düğün töreninde dünya evine girdiler. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun kıydığı nikahta şahitler ise AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Eski Millet Vekili Şevki Yılmaz, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve Ahmet Bayraktutar yaptı.
Düğün Törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Eski Millet Vekili Şevki Yılmaz çok sayıda bürokrat siyasetçi, iş adamı yanı sıra yakın eş ve dostları katıldı.
Kandıra’lı Sedat Köse oğlu ve gelinine Çağlayan restoranda görkemli bir düğün töreni yaptı. Bu özel gününde kendisini yalnız bırakmayan tüm dost ve yakınlarına salonda görmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Katılamayan çok sayıda siyasetçi bürokrat ve iş adamları çelenk, çiçek ve tebrik mesajları gönderdi. Nikahın ardından Kandıra’lı emekli İdris Erkul hocanın Kur-anı Kerim okumasıyla Nevbahar İlahi (İlker Toksöz) grubunun ilahileri eşliğinde okunması katılımcılara hoş dakikalar yaşattı. Ardından tüm davetlilere yemek ikramı yapıldı. Katılımın yüksek olması her iki aileyi de mutlu ederken Köse ve Karaosmanoğlu aileleri bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost ve yakınlarına teşekkür ettiler.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑