Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Köse: Kimse kendini öteki hissetmeyecek

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Sedat Köse esnaf ziyaretleri kapsamında Ak Partili, CHP’li, MHP’li ayırt etmeden herkesi misafiri olup çaylarını içip sohbet ediyor.

31 Ekim 2013 Saat: 18:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.568 kez okunmuştur

Köse: Kimse kendini öteki hissetmeyecek
Köse: Kimse kendini öteki hissetmeyecek
Bol ve bereketli kazanç temennilerini esnafa ileten Sedat Köse, esnafın sıkıntılarını dinliyor. Halkımızın en büyük beklentisi iletişimi kuvvetli, herkesi dinleyen, dikkate alan ve kimseyi dışlamayan bir başkan görmek diyen Sedat köse ziyaretleri sırasında Sevim Deren ve Kenan Evin’in de misafiri oldu.
Deren, İbrahim Karaosmanoğlu’ndan Memnun Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalardan ve İbrahim Karaosmanoğlu’nun gayretlerinden oldukça memnun olduğunu ifade eden Deren “Ak Parti kazanacaksa dürüstlüğüyle, aklıselimiyle, bütünleştiriciliğiyle tanıdığımız Sedat Köse’nin başkan olmasını isteriz” dedi.Siyasete İkinci Köse Damgası… Evin petrolde gerçekleşen samimi görüşmede ise hayırlı olması temennisini ileten Kenan Evin “biz Chp’liyiz, destekleyemeyiz. Ancak siyasete, ikinci Köse damgasını vuracağına inanıyoruz” dediği Köse’yi dinledi.
“30 Marttan itibaren kimse kendini öteki hissetmeyecek. Ortak kaderimizi beraber yaşadığımız Kandıramızda bir ortak akıl platformu oluşturacağız. Herkesin, her siyasi görüşün, her farklı fikrin dâhil olabileceği bu oluşumu istişare meclisi olarak çalıştıracağız. Kandıra’yı beraber yöneteceğiz.” diyen Köse, çarşı esnafını gezip sorunlarını dinlemeye ve Kandıra’ya ilişkin hayallerini paylaşmaya devam ediyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑