Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Köse Kandıra’da başkan gibi karşılanıyor

AK Parti Kandıra Belediye Başkan aday adayı Sedat Köse, durup dinlenmeden köy ziyaretlerine devam ediyor. Belediye Başkan aday adayı Köse şimdiye kadar ziyaret ettiği her yerde adeta bir başkan gibi karşılanıyor.

13 Kasım 2013 Saat: 16:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.666 kez okunmuştur

Köse Kandıra’da başkan gibi karşılanıyor
Köse Kandıra’da başkan gibi karşılanıyor
Ziyaretlerinde halkla tek tek görüşerek dertlerini dinleyen, herkesin hayır duasını ve desteğini beklediğini ifade eden AK Parti Kandıra Belediye Başkan aday adayı Sedat Köse’ye ise Kandıra’dan destek her geçen gün artıyor. Aday adayı Sedat Köse Beylerbeyi, Safalı, Hacımazlı, Genceli, Akçaova, Hediyeli, Çerçili, Bağırganlı, Pınarlı, Avdan, Aptipaşa, Deliveli, Ağaçağıl, Güğüşler, Kupuzcu, Tuzağzı, Babalı, Ballar, Kurtyeri, Kefken, Cebeci, Gemicipınarı, Kerpe, Babaköy, Balcı, Lokmanlı, Akbal, Sıdıklar, Esentepe, Kanatlar ve daha birçok köyü ziyaret ederek vatandaşla bire bir temaslarda bulundu.
ÇİZGİMİZİ DEĞİŞTİRMEDİK, DEĞİŞTİRMEYECEĞİZ AK Parti Kandıra Belediye Başkan aday adayı Sedat Köse samimi üslubu ve kişilere olan duyarlılığıyla takdir toplamaya devam ediyor. Köse ziyaretlerde gerçekleştirdiği konuşmasında “Bizim üslubumuz 51 yıldır aynı. Çizgimizi hiç değiştirmedik, değiştirmeyeceğiz. Sizler bizi iyi tanırsınız. Bugün nasılsak, yarında öyle, bildiğiniz tanıdığınız Sedat olacağız. Çalışacağız, yorulacağız. Biz dinlenmeyi ahirete bıraktık” şeklinde konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑