Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Köken, yetimlerle iftarda buluştu

Türkiye genelinde AK Partili belediyeler tarafından düzenlenen ‘Dünya Yetim Günü' kapsamında Kandıra Belediyesi de iftar programı düzenledi. Başkan Ünal Köken yetimler ve aileleri ile iftarda buluştu.

14 Temmuz 2014 Saat: 15:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.010 kez okunmuştur

Köken, yetimlerle iftarda buluştu
Köken, yetimlerle iftarda buluştu
‘Dünya Yetim Günü’ günü nedeniyle Kandıra Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programıyla Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıralı yetim çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi. Prof Dr. Turan Güneş Kültür Merkezi'nde gerçekleşen iftar programına Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, eşi Elif Köken, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, Ak Parti Kandıra kadın kolları başkanı Aygül Çetin, belediye meclis üyeleri, kurum idarecileri ve çok sayıda yetim çocuk ve aileleri katılım sağladı.
YAKINDAN İLGİLENDİ İftarda Başkan Köken ailelerle yakından ilgilenerek sohbet etti. Yemeğin ardından yaptığı konuşmasında yetimlere sahip çıkılması gerektiğini belirten Başkan Köken, “Bizim için en önemli şeylerden bir tanesi Allah’ın bize emanet olarak verdiği hem kendi çocuklarımız hem de diğer çocuklarımıza yardımcı olmaktır. Esas vazifemiz bu. Biz bu noktada belediye olarak üstümüze düşen görevi sonuna kadar yapmaya hazırız. Sizlerin derdinde sıkıntısında veya bir probleminde bizlerle beraber olmanızı dilerim” dedi.
DESTEK OLMALIYIZ Peygamber efendimizin hadislerinden örnekler vererek konuşmasını sürdüren Köken, “Yetimler meselesi dünyanın ciddi bir sorunu. Bütün dünyada özellikle şiddetin ve savaşın sardığı ülkelerde nice çocuklarımız yetim kaldı. Boşanmaların artması, ailelerin parçalanması da öksüz ve yetimlerin sayısını her geçen gün arttırdı. Onun için hep birlikte yetimlere birer anne kucağı olmak için elimizden geleni yapmalı, onlara destek olmak için gayret sarf etmeliyiz” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑