Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Köken Tavşantepe’de Kandıralılarla buluştu

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken, Kandıralıların yoğun şekilde ikamet ettiği İzmit Tavşantepe Mahallesi’ni ziyaret etti.

2 Mart 2014 Saat: 19:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.689 kez okunmuştur

Köken Tavşantepe’de Kandıralılarla buluştu
Köken Tavşantepe’de Kandıralılarla buluştu

İzmit’in en eski kalabalık mahallerinden olan ve ayrıca Kandıralıların en yoğun yerleşim bölgelerinden biri olan Tavşantepe Mahallesi, AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken’i ağırladı. Köken’in ziyareti Tavşantepe Mahallesi’nde bulunan KAMADER’de (Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği) gerçekleşti.
İLGİ MEMNUN ETTİ Dernek Başkanı ve İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Engin Uztürk, yönetim kurulu ve dernek üyeleri tarafından kalabalık bir şekilde karşılanan genç başkan adayı, ilgiden memnundu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ilk konuşmayı dernek başkanı Engin Uztürk yaptı. Uztürk, “Bizi kırmayıp davetimize teşrif eden Ünal beye teşekkür ediyorum. Onun bize ve mahallemize ziyareti şimdi ve ileride dolayısyla başkan olduğunda da yanımazda olacağının bir göstergesidir” dedi.
KENT MEYDANI GEREKLİ AK Parti Kandıra Başkan Adayı Ünal Köken ise toplantıya katılan dernek yönetimine ve mahalle sakinlerine teşekkür ederek ,“Kandıra ilçemiz Kocaeli’nin en güzide yerleşim bölgelerinden biridir. Öncelikle ilçemize kent meydanı gereklidir. Kandıra’nın merkezini güzelleştirmemiz gerekiyor. İstihdam konusunda yapılması gerekenleri sizler biliyorsunuz. Gıda Organize Sanayi Bölgesinde 120 dönüm yerin istimlak konusunda aksaklıklar oluştu. Halkımızın bilinçli olması lazımdır. Burada kaybeden tüm Kandıra’dır. İnşallah ufak sorunları aştığımızda Kandıra’mızda turizm ve ekonomik canlılığı sağlayacağız. Bunu hep beraber yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑