Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Köken sanayi esnafıyla buluştu

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Sanayisi esnafıyla birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltı sonrası Köken, esnafların taleplerini dinledi.

27 Ağustos 2014 Saat: 16:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.000 kez okunmuştur

Köken sanayi esnafıyla buluştu
Köken sanayi esnafıyla buluştu

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Sanayisi esnafı ile kahvaltı sofrasında bir araya geldi. Kahvaltı programına; başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, AKP Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Kandıra Sanayi Dernek Başkanı Murat Ay ve çok sayıda sanayi esnafı katılım sağladı..
BÖLGESEL KAHVALTILAR DEVAM EDECEK Kahvaltı programından sonra konuşan Sanayi Dernek Başkanı Murat Ay, “Kandıra Belediye Başkanımızın vermiş olduğu kahvaltıdan dolayı esnaf arkadaşlarımın adına teşekkür ediyorum” dedi.
Ünal Köken ise yaptığı basın açıklamasında, “Belediyeler her kesime hizmet etmekle mükelleftir. Bu düşünceden dolayı bizlere gelemeyen yoğun olan kardeşlerimize bizzat bölgesel kahvaltılar yaparak hem beraber olmayı hem kaynaşmayı, kendi bölgelerindeki olup biten sorunları yerinde görerek sohbet ediyoruz. Birlik beraberlik içerisinde Kandıra’mızın bazı bölgelerinde başlattığımız bu kahvaltılara devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, tüm esnaf kardeşlerime hayırlı işler diliyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑