Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Köken, problemleri çözme sözü verdi

Kandıra Belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltı programında esnafla bir araya gelen Başkan Köken, “Demokraside çareler tükenmez” diyerek vatandaşın mevzuatlara uygun olan her isteğini ve problemini çözeceğinin sözünü verdi.

18 Haziran 2014 Saat: 17:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.069 kez okunmuştur

Köken, problemleri çözme sözü verdi
Köken, problemleri çözme sözü verdi
Kandıra Belediyesi tarafından esnaflara yönelik olarak düzenlenen kahvaltı programları ile vatandaşlar belediye başkanı Ünal Köken’le bir araya gelme fırsatı buluyor. Esnafın sıkıntılarının ve taleplerinin değerlendirildiği program, bu defa Çarşı Mahallesi İnönü Caddesi esnafıyla düzenlendi. Cadde üzerinde yapılan programa AKP İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı Murat Batmaz ve mahalle muhtarları da katılım gösterdi.
ESNAFA TEŞEKKÜR ETTİ Başkan Köken, kahvaltı programında yaptığı konuşmasında Kandıra’da birlik ve beraberlik ortamının oluşmasında katkı sağlayan esnaflara teşekkür etti. Kahvaltı programının siyasi bir program olmadığını ve katılım sağlayan herkesin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Köken, problemi olan vatandaşların sıkıntılarını çözmek için elinden geleni yapacağını belirtti. “Demokraside çareler tükenmez” diyen Başkan Köken, vatandaşın mevzuatlara uygun olan her isteğini ve problemini çözeceğinin sözünü verdi.
ERDOĞAN 1. TURDA KAZANIR Genel siyasetten de bahseden Başkan Köken, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinerek, “10 Ağustos’la başlayacak ve 2023’e gidecek güzel bir belirti var. İlk defa halkın oylarıyla Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Tarihte kimseye nasip olmayacak bir şey bize nasip olacak. Başbakan’ımızın birinci turda bu işi sürükleyeceğine inanıyoruz. Çünkü 30 Mart seçimleri bunun göstergesi olmuştur” diye konuştu.
DEMOKRASİYE SAYGILIYIZ Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması gerektiğini ifade eden Köken, “Bütün dünyanın gözü bizim üzerimizde. Dünyayı yöneten ülkeler Türkiye’nin güçlenmesini istemiyor. Böyle bir ülkenin gerçekten güçlü, halkıyla beraber yürüyen bir liderinin olması gerekir. Atatürk’ün dediği gibi ülkemizi muhasır medeniyetlere yürütecek lideri seçmemiz lazım. 12 yıldır Başbakan’ımızın yapmış oluğu faaliyetler, iradesi, dünyada göstermiş olduğu tavrı, bu ülkeyi en iyi Başbakan’ının götüreceğidir. Tabii herkesin kendi görüşü vardır. Biz demokrasiye saygılıyız. Sandıktan kim çıkarsa biz onunla yürüyeceğiz” dedi.
İNCELEMELER YAPTI Kahvaltı programının ardından esnafın sıkıntı ve isteklerini de dinleyen Başkan Köken, İnönü Caddesi üzerinde bazı incelemelerde bulundu. Cadde üzerinde bulunan meydan çeşmesinin tadilatıyla ilgili esnafların görüşünü alan Köken, meydan çeşmesinin tadilatı ve çevresinde düzenlemeler yapılmasıyla ilgili yetkili birimlere talimat verdi. Sıkıntı ve isteklerini Başkan Köken’e aktaran esnaflar programdan memnun ayrıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑