Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Köken, Nihat Ergün’ü Ağırladı

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski bakanı Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün’ü ağırladı

17 Mart 2014 Saat: 12:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.089 kez okunmuştur

Köken, Nihat Ergün’ü Ağırladı
Köken, Nihat Ergün’ü Ağırladı

Kandıra’da seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken’e bir destekte Bilim Sanayi ve Teknoloji eski bakanı Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün’den geldi. Ergün, önceki gün Kandıra’da belediye başkan adayı Ünal Köken ve Ak Parti teşkilatını ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Ünal Köken ve Ak Parti meclis üyesi adayları tam kadro yer aldı.
ÖNEMLİ OLAN HALKIN YÖNETİME KATILMASIDIR Ziyarette Nihat Ergün “Gerek sosyal gerekse de kültürel açıdan, dışarıdan insanlar buraya her geldiğinde Kandıra’yı daha değişmiş ve güzelleşmiş olarak bulmalı. Hayatımızı devam ettirmek için tarımsal açıdan da çiftçimiz bilgilendirilerek köylerimizde tarım ve hayvancılığı daha bilinçli, bilimsel bir şekilde yol göstererek teşvik edeceğiz” dedi.
Sözlerine devam eden Ergün “demokrasi sadece oy vermek değil, halkın da yönetime katılmasıdır. Önümüzdeki dönem daha güzel daha yaşanabilir bir Kandıra için Ünal Köken ve ekibi var gücüyle çalışacaktır” diye konuştu. Ünal Köken de Nihat Ergün’ün kendilerini ziyaretlerinde dolayı çok memnun kaldıklarını belirterek Ergün’e seçimi kazandığımızda Kandıra’ya tekrar geldiğinizde daha düzenli bir Kandıra bulacaksınız” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑