Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Köken, muhtarlarla kahvaltıda buluştu

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan adayı Ünal Köken, muhtar ve muhtar adaylarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Köken, yaptığı konuşmasında muhtarlardan destek isteyerek birlik ve beraberlik sağlamalarının önemli olduğuna dikkat çekti.

27 Şubat 2014 Saat: 07:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.554 kez okunmuştur

Köken, muhtarlarla kahvaltıda buluştu
Köken, muhtarlarla kahvaltıda buluştu

Ak Parti Kandıra ilçe teşkilatı, muhtar ve muhtar adaylarını Görele Pide ve Döner Salonu’nda kahvaltı programıyla ağırlayarak belediye meclis üyesi adaylarını tanıttı. Kahvaltıya Kandıra Belediye Başkan adayı Ünal Köken, İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horos, merkez ve köy muhtarları, muhtar adayları ve Ak Parti belediye meclis üyesi adayları katıldı.
MUHTARLAR DERNEĞİ BİRLEŞİYOR Programda ilk olarak Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz ve Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horos söz aldı. Aralarındaki fikir ayrılığı nedeniyle iki farklı çatı altında hizmet veren Akdeniz ve Horos, birlik ve beraberlik sağladıklarının müjdesini verdi ve 30 Mart seçimlerinden sonra derneklerin bir çatı altında toplanacağının sözünü verdi.
MUHTARLARDAN DESTEK İSTEDİ Erdinç Şentürk ise muhtar adaylarına hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında, “Önümüzdeki seçimler bizim için de sizin için de çok önemli. Bu seçim sürecinde bizlere destek vermenizi temenni ediyoruz. Bu zamana kadar köylerimize fazlasıyla hizmet getirdik. Bu hizmetlerimizin devam etmesini ve 30 Mart seçimlerinin hem sizin hem de bizim için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
ALNIMIZ AK GEZELİM Ünal Köken ise yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliğin önemli olduğunu vurgulayarak “Bizim tarihimiz şanlı bir tarihtir. Tarihinden ders almayanların geleceğine yön vermesi zordur. Geçmişe baktığımız zaman başımıza gelen bütün dertler fitne, fesat ve bizi parçalamak isteyen insanlara karşı duyduğumuz ilgiden gelmiştir. Biz hepimiz seçilmiş insanlarız ve makamlar gelip geçicidir. Önemli olan başaramazsanız bile insanların gönlünde taht kurmanızdır. Kimseyi üzmeden, kırmadan bu seçim sürecini atlatalım. Seçimi kazamazsak bile 30 Mart bittiğinde alnımız Ak gezelim” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑