Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Köken: Muhtarlar arasında ayrılık olmadığını gösterelim

Türkiye Muhtarlar Derneği

13 Mayıs 2014 Saat: 16:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.938 kez okunmuştur

Köken: Muhtarlar arasında ayrılık olmadığını gösterelim
Köken: Muhtarlar arasında ayrılık olmadığını gösterelim

Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz tarafından mahalle ve köy muhtarlarını, idareciler ile tanıştırmak ve kaynaştırmak için bir yemek düzenledi. Bereket Lokantası’nda düzenlenen tanışma programına Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Birdane ile çok sayıda mahalle ve köy muhtarı katılım sağladı.
AYNI İSTİKAMETE BAKMALIYIZ Birlik ve beraberliğin konuşulduğu yemekte Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz, “Hepimizin amacı hizmet. Önümüzdeki günlerde muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza daha iyi hizmet edeceğimize inanıyorum” dedi. Başkan Köken ise yaptığı konuşmasında, “96 muhtarımızla birlikte aynı istikamete bakmamız gerekiyor. Bu yüzden muhtarlarımız arasında ayrı gayrı olmadığını icraata dökerek halkımıza göstermemiz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde muhtarlarımızın birlik ve beraberlik sağlayacağına gönülden inanıyorum ve artık bir adım atılması gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.
SUNİ AYRILIK BİTSİN Kaymakam Erdoğan ise bu yemeği düzenleyen muhtarlar derneğine teşekkür ederken, bu yemekle birlikte ikiye ayrılan muhtarlar derneğinin birlik ve beraberliğin ilk adımının atıldığını ifade etti. Erdoğan, “Bu tanışma ve kaynaşma yemeği ile muhtarlarımızın arasında yaşanan suni ayrılığın biteceğini düşünüyorum. Uzun zamandır birleşme yönünde atılan adımların en kısa zamanda çözülmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑