Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Köken, köylüleri yalnız bırakmıyor

A

6 Kasım 2013 Saat: 18:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.833 kez okunmuştur

Köken, köylüleri yalnız bırakmıyor
Köken, köylüleri yalnız bırakmıyor
Ak Parti’den Kandıra Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Ünal Köken, seçim çalışmaları kapsamında köylerden hiç çıkmıyor. Bir günde 6 köy dolaşan Köken, ziyaretlerine Safalı Köyü’nden başladı. Köken’e köy muhtarı Tevfik Girgin de eşlik etti. Köken’in ziyaretinden bir hayli memnun kalan Safalı halkı Köken’e de çay ikram edip köyün ihtiyaçlarını ilettiler. Köylülere sıkıntılarının giderileceğinin sözünü veren Köken buradan baba ocağı Antaplı Köyü’ne geçti.
SENİ BAŞKAN GÖRMEK İSTİYORUZ Antaplı Köyü’nde coşkuyla karşılanan Köken’i köy halkı bağrına bastı. Kendi köyünde başkan gibi karşılanan Köken, evleri tek tek gezdi, komşularının hal hatırlarını sorup ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Köy muhtarı Hüseyin Girgin ile birlikte köy kahvesinde vatandaşla sohbet eden Köken’e hemşerileri “seni başkan görmek istiyoruz” dediler.
AVRUPA KÖYLERİ GİBİ OLACAK Kendi köyünden bir hayli memnun ayrılan Köken, ardından Bağırganlı ve Çalköy’e geçti. Bağırganlı’da köy muhtarı Hüseyin Bayrak’ı da yanına alan Köken, önce Bağırganlı Su Ürünleri Kooperatifi’ne gidip balıkçılarla dertleşti ve isteklerini not edip yerine getirileceğinin sözünü verdi. Ardından köy kahvesine geçen Köken, burada köylülere hitaben “Ben köy çocuğuyum, köyde büyüdüm. O nedenle köylerimizi çok seviyorum. Köylerimiz yakında cazibe merkezi haline gelecek. Köyden kente göçün yerini kentten köye göç alacak. Susuz köyümüz kalmayacak, köy yollarımızın tamamı asfalt olacak. Köy içi düzenlemelerimiz olacak. Köylerimizin ihtiyaçlarını biliyoruz, severek ve isteyerek bu işlerin üzerine gideceğiz. 10 yıl sonra köylerimiz Avrupa’nın köylerinden daha güzel olacak” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑