Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Köken: Köylerimizde eksik bırakmayacağız

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan aday

10 Mart 2014 Saat: 12:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.932 kez okunmuştur

Köken: Köylerimizde eksik bırakmayacağız
Köken: Köylerimizde eksik bırakmayacağız
Ak Parti Kandıra ilçe teşkilatı, köy temsilcileri ve sandık başında görev yapacak kişilere eğitim programı düzenledi. Turan Güneş Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Ak Parti İl Başkan Yardımcısı İdris Alp ve Şemsettin Ceylan, Kandıra Belediye Başkan adayı Ünal Köken, İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, ilçe kadın kolları başkanı Aygül Çetin, ilçe gençlik kolları başkanı Murat Ölmez, belediye meclis üyesi adayları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, sandık görevlileri,mahalle ve köy temsilcileri katıldı.
EKSİKLERİMİZİ KAPATACAĞIZ Programda konuşan İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, "30 Mart günü sandık başında görev yapan temsilcilerimizin eksikleri olursa biz parti olarak zarar görürüz. Bu yüzden eğitimimizi alacağız ve eksikliklerimizi kapatacağız. Partimizin çalışmalarıyla ilgili sizlere çok şey anlatmaya gerek yok. Büyükşehir belediyesinin hizmetlerini biliyorsunuz. Ufak tefek aksaklıklar ya da bazı eksikler olabilir. Bunların telafisini yapacağız. Bu süreci iyi değerlendirmemizi ve beklediğimiz oy oranının üzerinde oy alarak görevimize devam etmemizi temenni ediyorum" dedi.
BÜYÜKŞEHİR'LE ORTAK ÇALIŞACAĞIZ Ünal Köken ise yaptığı konuşmasında, "Ak Parti bugünlere kolay gelmedi. Çok meşakkatli yollardan geçti. Biz bu memlekete sahip çıkan Ak gönülleriz. Bu memleket bu kadar yükseldiyse bu sizin sayenizdedir. O yüzden sizlere teşekkür ediyorum. Aramıza nifak sokmak isteyenler olabilir ama sizin bu duruma eğilmeyeceğinizi biliyorum. Bu partide çıkar grupları ve menfaatçilere artık yer verilmeyecek. Bu birlik ve beraberliğimizin devamı için 30 Mart'ta sizlerin yapacağı çalışmalar çok önemli. Başbakanımızın üzerine oynanan bu kadar oyun varken kim bilir sandıklarda ne oyunlar oynayacaklar. Çok dikkatli olacağız. Ben sizlerle gurur duyuyorum. 30 Mart'tan sonra Kandıra'nın nasıl değişeceğini göreceksiniz. Belediyeyi kazandığımızda Büyükşehir belediye başkanımızla birlikte ortak çalışacağız ve hiçbir köyümüzde eksiklik kalmayacak" şeklinde konuştu.
TEDBİRİMİZİ ALACAĞIZ "Akıl pişman olmak için değil, düşünüp tedbir almak içindir" diyen Ak Parti İl Başkan Yardımcısı İdris Alp, "Biz teşkilat olarak tecrübeliyiz. Her türlü tedbirlerimizi alacağız ve kurulmak istenen tezgahlara boyun eğmeyeceğiz" dedi.
Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Şemsettin Ceylan ise "12 yıldır seçimin içerisindeyim. Kandıra hiçbir zaman sandıklarda bir sorun çıkarmadı. Kandıra'da siyaset sıcak yapılıyor. Bu seçim Türkiye'nin seçimi, ilçelerimizde illerimizde ufak tefek sıkıntılar olabilir. Bunların hepsi siyasetin içerisinde var. Seçim sandıkta kazanılır ve sandıkta kaybedilir. Yapılan anketlerde Kandıra'da birinciyiz. Diğer partilerin oyları toplansa yine bizi geçemiyorlar. Ama yine de anketlere bağlı kalmayacağız ve tedbirimizi elimizden bırakmayacağız" diye konuştu. Program sandık görevlilerine verilen eğitim ile devam etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑