Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Köken Kandıralılarla kahvaltıda buluştu

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra esnafı ve engelli vatandaşlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

25 Haziran 2014 Saat: 18:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.340 kez okunmuştur

Köken Kandıralılarla kahvaltıda buluştu
Köken Kandıralılarla kahvaltıda buluştu
Kandıra Belediyesinin üçüncüsünü düzenlediği kahvaltı programına , Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Belediye Meclis Üyeleri, Akdurak Mahalle Muhtarı Cüneyt Özcan, Kandıra Şubesi Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Akşit, Kandıra esnafı, engelli vatandaşlar ve aileleri katılım sağladı.
13 ADET TEKERLEKLİ SANDALYE İlçemizin sevilen simalarından Yaşar Köken vefat eden oğlu Basri Köken adına, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara verilmek üzere 13 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Kandıra Belediyesi ve Kandıra Engelliler Derneği tarafından tespit edilen engelli vatandaşlara Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Belediye Meclis Üyeleri ve hayırsever Yaşar Köken tarafından tekerlekli sandalyeleri engelli vatandaşlara takdim edildi.
YAŞAR KÖKEN’E TEŞEKKÜR Kahvaltı programında konuşma yapan Başkan Köken engelli vatandaşlarına, bağışta bulunan Yaşar Köken’e teşekkürlerini iletti ve sözlerine, "Her sağlam engelli adayıdır” diyerek başladı. "Belediye başkanlığına başladığımızdan bugüne fırsat buldukça Kandıra’mızda yeni bir ortam, yeni bir değişim planlıyoruz ve istiyoruz ki esnafımızı, vatandaşlarımızı belediyemizle buluşturup kucaklayan birleştiren farklı bir belediye anlayışını burada hayata geçirelim. İstiyorum ki benim vatandaşlarım isterse dışarıda, isterse belediye binasında benimle direk iletişime geçebilsin. İşte bu kahvaltılarda belediye ile ilgili düşüncelerinizi, isteklerinizi, taleplerinizi, sıkıntılarınızı gönül rahatlığıyla paylaşabilirsiniz.
ÜLKENİZE SAHİP ÇIKIN Her iş bir sinerji ile başlar, bir istekle başlar. Güzellikler ortaya koymak kolay olmuyor ama şunu bilmeniz gerekir ki bizim niyetimiz hayırdır biz akıbetinde hayır olacağına inanıyoruz. 30 Mart'tan sonra yakalamış olduğumuz bu güzel ortamın devam etmesini istiyoruz. Sizlerin de bu güzel ortama katılım sağladığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Şu anda güzel ortamları burada yakaladığımız gibi ülkemizde yakaladık. Ülkemiz belirli bir noktaya geldi, her geçen gün güçleniyoruz ve her geçen gün ülkemiz daha da güzelleşiyor. Biliyorsunuz ki önümüzde cumhurbaşkanlığı seçimi var. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandığınıza sahip çıkın, ülkenize sahip çıkın” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑