Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Köken, Kandıra’yı karış karış geziyor

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken’e, belediye başkanlığı yönünde destekler her geçen gün artmaya devam ediyor.

15 Mart 2014 Saat: 13:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.980 kez okunmuştur

Köken, Kandıra’yı karış karış geziyor
Köken, Kandıra’yı karış karış geziyor

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Ünal Köken, Kandıra’nın bütün mahalle ve köylerinde ev ve kahvehane toplantıları, hasta, esnaf ve yaşlı ziyaretleri gerçekleştirerek Kandıralıların gönlünde taht kuruyor.
KÖKEN: KANDIRA’DA SORUN KALMAYACAK Önceki gün Akdurak Mahallesi'nde ev toplantıları yapan Ünal Köken, eşi Elif Köken, ilçe kadın kolları başkanı Aygül Çetin ve partili heyette kendisine eşlik etti. Kadınlardan tam not alan Köken, çıkışta mahalle esnafını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Akşam saatlerinde köy programlarına çıkan Ünal Köken Balcı, Esentepe ve Kanatlar köylerinde vatandaşlarla buluştu. Ünal Köken’e köy ziyaretlerinde Ak Parti Kandıra ilçe başkanı Erdinç Şentürk, ilçe gençlik kolları başkanı Murat Ölmez, meclis üyesi adayları ve partililer yalnız bırakmadı. Vatandaşlarla sohbet eden Köken, “Kandıra’ya ve Kandıra halkına hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Ak belediyecilik anlayışı ile gerçekleşen hizmetler bundan sonra da artarak devam edecek ve Kandıra’da sorun kalmayacak inşallah” dedi.
KÖYLERDEN TAM DESTEK Yoğun programına Esentepe Köyü’yle devam eden Köken, halkın yoğun sevgi seli ile karşılaştı. Karşılıklı fikir alışverişi ile devam eden toplantıda köylüler Köken’e “arkandayız sonuna kadar seni destekliyoruz” mesajı verdiler. Halkın desteğinin arkasında olduğunu görmenin kendisini gururlandırdığını belirten Ünal Köken, vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür ederek “Heyecanlı ve yoğun programlarla seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kandıra son 10 yılda aldığı hizmeti Cumhuriyet tarihi boyunca almamıştır. Bu hizmetler, hükümetimiz sayesinde gerçekleşti. Bu yüzden Kandıra’ya hizmetlerin katlanarak devamı için istikrarın da devam etmesi gerek. Sadece bizler Kandıra’nın dertlerine derman olabiliriz. Başkaları hayal görmesin” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑