Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Köken: Kandıra, yaşamak için arzu edilen ilçe olacak

AKP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken, 30 Mart’tan sonra Kandıra’nın artık göç veren bir ilçe değil, yaşamak için arzu edilen bir ilçe olacağını ifade etti.

25 Mart 2014 Saat: 16:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.645 kez okunmuştur

Köken: Kandıra, yaşamak için arzu edilen ilçe olacak
Köken: Kandıra, yaşamak için arzu edilen ilçe olacak
AKP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken, gazetemize yapmış olduğu açıklamasında Kandıra için düşündüğü hedefleri ve hayata geçirmek istediği projelerini anlattı. Farklı il veya ilçelerden Kandıra’ya ziyarete gelenlerin AKP’ye ait bir belediye olduğunu anlayacaklarını söyleyen Köken, Kandıra’nın vizyonunun değişeceğini söyledi. Önceliğinin Kandıra halkının huzuru ve mutluluğu olduğunu söyleyen Köken, Kandıra’da yeni bir sinerji oluşturacaklarının altını çizdi.
HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ AKP’nin bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlere devam edeceğini söyleyen Köken, “AK Parti bu zamana kadar görülmemiş hizmetler yaptı. İnsanlarımız da AK Parti’nin yapmış olduğu bu hizmetleri görüyor. Bu günden sonra da Kandıra’mızın kalkınması ve gelişmesi için hizmet vermeye devam edeceğiz. Bugüne kadar köylerimizde olmasını istediğimiz tüm projeleri büyükşehir belediyemiz ile birlikte hayata geçireceğiz” diye konuştu. KÖYLÜLERİN OYU BİZE NASİP OLACAK “Köylerimiz ilk kez Kandıra belediye başkanını seçecek. Bu da inşallah bize nasip olacak” diyen Köken, “AK Parti döneminde köylerimizde ciddi bir gelişme oldu. Bu gelişmelerin devam etmesini ancak AK Parti sağlayabilir. Biz köylerimizi büyükşehir belediyemiz ile ortak çalışma yaparak büyütmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. Bizim tek derdimiz bu hizmetlerin artarak devam etmesini sağlamak” dedi. ARZU EDİLEN İLÇE Kandıra’nın göç veren değil yaşamak için arzu edilen bir ilçe haline getireceğini dile getiren Köken, “El broşürlerimizde belirttiğimiz gibi turizm başta olmak üzere tarım, hayvancılık, kent meydanı ile çarşı merkezinin bütünleştiği modern bir Kandıra hedefliyoruz. Hükümetimizin ve büyükşehir belediyemizin Kandıra’ya sağladığı alt yapı yatırımlarını inşallah yeni dönemde üst yapıda da gerçekleştireceğiz” dedi. 5-6 BİN KİŞİYE İSTİHDAM “Gıda İhtisas OSB ile en az 5-6 bin işçiye istihdam sağlayacağız” diyen Köken, “Tarımın gelişmesi için her türlü desteğin verilmesine katkı sağlayacağız. Kandıra’nın bazı bölgelerine tarımsal sulama tesisleri yapacağız.Hedefimiz bu projeleri hayata geçirerek Kandıra’nın geleceğini değiştirmek ve hayat standartlarını yükselterek yaşamak için arzu edilen bir ilçe haline getirmek. İnşallah bütün bu hedeflerimizi ve projelerimizi halkımızın da desteğiyle 30 Mart’tan sonra gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑