Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Köken Kandıra Köylerinde Halkla Kucaklaşıyor

Kandıra AK Parti belediye başkan aday adayı Ünal Köken bayramda köy ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Köken, Karaağaç ve Bağırganlı köylerinde bir dizi ziyarette bulundu.

16 Ekim 2013 Saat: 23:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.649 kez okunmuştur

Köken Kandıra Köylerinde Halkla Kucaklaşıyor
Köken Kandıra Köylerinde Halkla Kucaklaşıyor

Bayram öncesi Ak Parti Kandıra belediye başkan aday adaylığını açıklayan Ünal Köken Kandıra merkez ve köylerde gece gündüz seçim çalışmalarını sürdürüyor. Köken, her köyde başkan gibi karşılanıyor. Önceki akşam Kandıra Karaağaç köyünde asker eğlencesine katılan Köken halka hitaben bir konuşma yaptı. Köken; Kandıra belediye başkan aday adayı olduğunu belirtti. Bu konuda halktan destek isteyen Ünal Köken asker eğlencesinde gençlerle birlikte eğlenmeyi de ihmal etmedi.
KÖKEN BAĞIRGANLI’DA HASTA ZİYARETİNDE BULUNDU Kandıra Bağırganlı köyünde bir dizi ziyarette bulunan Köken, hastaları da unutmadı.Köken, Bağırganlı da eski eğitmen Fevzi Yalçın ve bazı hastaları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu. Köy kahvesine inen Köken burada tüm halkla bayramlaşarak Ak Parti belediye başkan aday adaylığını ilan ederek halktan destek istedi. Köken, Kandıra ve köylerinde ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlarla birebir sohbet eden Köken, halkın sorun ve sıkıntılarını birebir yerinde dinleyerek tek tek not alıyor.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑