Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Köken kan bağışında bulundu

Türk Kızılay’ı ve Kandıra Belediyesi işbirliğiyle kan bağış kampanyası başlat

7 Kasım 2014 Saat: 14:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.969 kez okunmuştur

Köken kan bağışında bulundu
Köken kan bağışında bulundu
“Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır” sloganıyla hareket eden Türk Kızılay’ı ile Kandıra Belediyesi kan bağışı kampanyası başlattı. Kandıra Belediyesi’nin önünde kurulan kan bağışı çadırında Türk Kızılay’ının uzman personeli tarafından duyarlı kan bağışçıları bilgilendirildi ve bağış yapmalarını sağladı. Kandıra Belediyesi’nin önünde kurulan kan bağışı çadırında gerçekleşen kampanyaya sağlık durumu yaşı ve kilosu müsait olan her vatandaş katılabildi.
18-65 yaş arasında ve 50 kilo üzerinde isteyen her vatandaş kan bağışlama imkânı buldu. Kan vermek isteyen vatandaşlar önce kan bağışçısı bilgilendirme formunu doldurdu. Genel durumu değerlendirilen bağışçının, kan basıncı ve nabzı ölçülerek, kan sayımı için küçük bir örnek alındı. Kronik hastalığı ve düşük tansiyonlu olanlar, kan sulandırıcı ilaçlar ve sürekli ilaç kullananlar ile Hepatit B ve Hepatit C taşıyıcıları kan bağışında bulunamadı. Belediye personelinin desteklediği kan bağışı mesai saati sonuna kadar devam etti.
Kızılay’ın “Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır” sloganına dikkat çeken Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Gerçekten kan, kaynağı insan olan bir maddedir. Temini tamamen gönüllülük esasına dayanır. Hayati bir öneme sahip olan kan için Türk Kızılay’ı sürekli kampanyalar düzenliyor. Daha önce kan bağışı kampanyalarına destek veren belediyemiz ve personelimiz bu kez de bu kampanyayı destekledi. Kan bağışında bulunan herkese teşekkür ediyorum dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑