Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Köken ile esnafın hüzünlü buluşması

Kandıra Belediyesi’nin Aydınlık ve Çarşı Mahallesi esnaflarına yönelik düzenlediği kahvaltı programı Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle hüzünlü geçti. Programda hayatını kaybeden işçiler için dua edildi.

15 Mayıs 2014 Saat: 14:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.377 kez okunmuştur

Köken ile esnafın hüzünlü buluşması
Köken ile esnafın hüzünlü buluşması

Kandıra Belediyesi tarafından Türkocağı Caddesi meydanında düzenlenen esnaf buluşması programıyla Belediye Başkanı Ünal Köken ve Kandıra esnafı bir araya geldi. Kandıra’da ilk kez düzenlenen bu programla aynı cadde ve sokakta uzun yıllar esnaflık yapan vatandaşlar ilk kez bir araya gelerek kahvaltı yapma imkanı buldu. Programda Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, eski belediye başkanları Mustafa Öğren, İsmail Genç ve Ercüment Şahin, SP Kandıra belediye başkan aday adayı Ramazan Arslan da yer alırken, Aydınlık ve Çarşı Mahallesi esnafları yoğun katılım gösterdi.
GÜNDEM MADEN FACİASI Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken programa gelen esnafları tek tek selamlayarak ‘Hoşgeldiniz’ dedi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda gündem Soma’da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden işçilerdi. Başkan Köken, bu organizasyon ile esnaflarla birlik ve beraberliğin güçlenmesi için bir araya gelmek istediğini fakat Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle programın şölen havasında değil sadece kahvaltı olarak algılanmasını istedi. Esnaf buluşmalarının devam edeceğini sözlerine ekleyen Köken, Kandıra için yapılacak olan faaliyetlerde birlik ve beraberlik yaşanmasını temenni etti.
MADEN İŞÇİLERİ İÇİN DUA EDİLDİ Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Başkan Köken, “Bugün Soma’da yaşanan vaka gerçekten korkunç bir vakadır. Acımız çok büyük. Hayatını kaybeden işçilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Mahsur kalan işçilerimizin de bir an önce kurtulmalarını yüce mevladan niyaz ediyoruz” diye konuştu. Ardından hayatını kaybeden işçiler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve merkez yeni cami emekli imam hatiplerinden Davut Köken tarafından dua okundu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑