Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Köken: Hedefimiz Kandıra'yı cazibe merkezi yapmak

AKP Kandıra Belediye Başkan aday adayı Ünal Köken, dün ilçe binasında resmi başvurusunu yaptı. Köken, "Hedefimiz Kandıra'yı cazibe merkezi yapmak" dedi.

25 Ekim 2013 Saat: 17:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.575 kez okunmuştur

Köken: Hedefimiz Kandıra'yı cazibe merkezi yapmak
Köken: Hedefimiz Kandıra'yı cazibe merkezi yapmak

AKP Kandıra'da yaşanan aday adayı bolluğuna aslen Kandıra doğumlu olan ve son olarak İSU'da Ticari İşler Daire Başkanlığı görevini yürüten Ünal Köken de katıldı. Kandıra Belediye Başkan aday adayı olmak için resmi başvurusunu yapan Köken, AKP'den 7. belediye başkan aday adayı oldu.
RAKİPLERİ DE GELDİ Köken'in başvurusuna Kandıra Belediye Başkan aday adaylarından Emel Ceylan Balcıoğlu, Erdoğan Günay ve İsmail Hakkı Buruş ve Köken'in mesai arkadaşları da katıldı. Belediye başkan aday adayı Ünal Köken, "Başbakanımızın ve onun kurduğu partimiz 10 yılda tarihe damga vuracak eserler yaparak milletin teveccühünü kazandı" diye konuştu.
YENİ BİR ANLAYIŞ Yeni bir anlayışla belediyeciliğe talibim diyen Köken, "Dürüst, çalışkan yeni bir anlayışla belediyeciliğe talibiz. Heyecanlı ve bir o kadar çalışkanız. Partimizin bayrağını en üst seviyeye çıkartacağımızdan eminiz. Kandıra'mız en büyük yüz ölçümüne sahip ilçemizdir. Hedefimiz Kandıra'da gelişen bu sürecin ötesinde yeni bir sıçrama yapmak” diye konuştu.
NEFSİM İÇİN DEĞİL Başkan aday adayı Köken konuşmasının sonunda, “Kandıra çocuğu olarak eksikliklerini biliyorum. Amacım Kandıra'yı marka ilçe yapmaktır. Alışveriş merkezleri ve turistik yerleri açıp Kandıra'yı cazip bir yer haline getireceğiz. Çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz koltuk değil hizmet sevdalısıyız. Gelecek nesilleri için çalışacağız. Nefsim için değil sizlere destek olmak için bu yola çıktık" dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑