Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Köken: Gençlerin düşünceleri önemli

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AKP’li gençlerin toplantısına katıldı. Başkan Köken, gençlerin düşüncelerini çok önemsediğini söyledi

24 Ekim 2014 Saat: 15:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.307 kez okunmuştur

Köken: Gençlerin düşünceleri önemli
Köken: Gençlerin düşünceleri önemli
Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AKP ilçe gençlik kolları yönetim kurulu toplantısına katılarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kendi siyasi deneyimlerini de paylaşan Köken, gençlerin sorunlarını dinledi. Köken ayrıca yerel seçimlerde ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde canla başla çalışan gençlere hizmetlerinden dolayı teşekkür de etti. İlerleyen dönemde yapılacak projeler hakkında da gençlere bilgi veren Köken, “Gençlerin düşüncelerini önemsiyoruz. Geleceği şekillendirmeye çalışırken gençlerin her kademe görev almalarını, ilçemize faydalı projeler üretmelerini istiyoruz” dedi.
GİTTİKÇE GÜÇLENİYORUZ Yoğun programı nedeniyle şimdiye kadar gençlerle bir araya gelemediğini fakat yavaş yavaş taşların yerine oturmasıyla bundan sonraki süreçte gençlere daha fazla zaman ayırmayı arzuladığını ifade eden Köken şunları söyledi: “Sizler çok güzel çalışmalar ile büyük başarılar elde ettiniz. Hepinizi tebrik ediyorum. Bu başarıyı 2015 genel seçimlerine hep beraber taşımak zorundayız. Büyüyerek, gücümüze güç katarak genel seçimlerden de başarıyla çıkacağımıza inanıyorum.
PARTİYE GÜÇ VERDİNİZ Bu başarıda sizlerin katkısının büyük olacağına inancım tamdır. Gençlik kollarımız partimizin heyecanını, azmini ve coşkusunu temsil ediyor. Siz gençler; partinizin, teşkilatınızın hep yanında oldunuz. Partinize güç verdiniz. Ben de Kandıra Belediye Başkanı olarak sizlerin yanındayım. Bir sıkıntınız olduğunda hiç çekinmeden bize iletmenizi istiyorum.’’ Toplantı karşılıklı sohbet ve güncel konuların değerlendirilmesiyle sona erdi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑