Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Köken’e Kandıra’da ilgi büyük

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan aday adayı Ünal Köken, Kandıra merkez ve köylerindeki ziyaretlerine devam ediyor. Çalışmaları ve projeleri ile takdir toplayan Köken, Kandıra halkı tarafından büyük ilgi görüyor.

16 Kasım 2013 Saat: 15:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.525 kez okunmuştur

Köken’e Kandıra’da ilgi büyük
Köken’e Kandıra’da ilgi büyük

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Ünal Köken Kandıra’da vatandaş tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Kandıra’yı mahalle mahalle gezen Köken, halkla iç içe olmayı, esnafla da fikir alışverişi yapmayı sürdürüyor. Girdiği dükkanlarda esnafın ilgisi karşısında bir hayli memnun olan Köken, ziyaretler esnasında çay ikramlarını da geri çevirmiyor.
Ak Parti’nin ilimizde ve Türkiye’de hizmetlerini vatandaşlara aktaran Ünal Köken konuşmasında “Başbakanımızın önderliğinde son 10 yıla damgasını vurmuş, milletin takdirini kazanmış, bu sayede Türkiye’nin partisi olmuş Ak Parti’nin, Kandıra Belediye Başkanlığına talibim” dedi.
Ayrıca esnafın sıkıntılarını da bir bir not alarak isteklerinin yerine getirileceğini de iletti. Ziyaretler esnasında vatandaş da Ünal Köken’e “Çalışmalarınızı takip ediyoruz. Başarılarınızı ve projelerinizi destekliyoruz. İnşallah adayımız siz olursunuz” dediler.
Köken, vatandaşlara teşekkürünü ileterek “Başbakanımızın ortaya koyduğu 2023 büyük Türkiye vizyonuna sıkı sıkıya bağlı, dürüst çalışkan ve hizmet sevdalısı yepyeni bir Kandıra için çok çalışacağız” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑