Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Köken’den KOGACE’ye ziyaret

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin (KOGACE) geçtiğimiz hafta yapılan olağan kongresinde başkan seçilen Çetin Gürol ve yönetimini ziyaret ederek tebrik etti

14 Kasım 2014 Saat: 14:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.186 kez okunmuştur

Köken’den KOGACE’ye ziyaret
Köken’den KOGACE’ye ziyaret
Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, geçtiğimiz hafta yapılan KOGACE’nin olağan kongresinde başkan seçilen Çetin Gürol ve yönetimini tebrik etmek için Basın Müzesi’nde ziyaret etti. Başkan Gürol’u tebrik eden Başkan Köken ayrıca ilk kez geldiği Basın Müzesi’ni de çok beğendi. Ziyarette KOGACE Başkanı Çetin Gürol’un yanı sıra İdari Amir Levent Yavuz, Üyelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hakan Süer, Muhasip Sercan Özden ‘de hazır bulundu.
BAŞARILI BİR MÜZE KOGACE’yi Basın Müzesi’nde ziyaret eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilk olarak müzeyi gezdi. Başkan Çetin Gürol önderliğinde müzeyi inceleyen Köken, oldukça etkilenerek cemiyete bu güzel müzeden dolayı tebrik etti. Yönetime hayırlı olsun dileklerini de ileten Köken, “Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve yönetimini kutluyum. Çok güzel ve başarılı bir basın müzesi yapmışsınız gerçekten çok beğendim. Basın müzesinde görülen eksikliklerden ötürü üzerime düşen görevi yapmak isterim” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑