Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Köken’den karanfilli esnaf ziyareti

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan aday adayı Ünal Köken, seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleriyle devam ederek hedeflerini ve projelerini anlatmaya devam ediyor.

1 Kasım 2013 Saat: 16:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.230 kez okunmuştur

Köken’den karanfilli esnaf ziyareti
Köken’den karanfilli esnaf ziyareti

Köken ziyaretlerine öncelikle Kandıra sanayisindeki esnafları ziyaret ederek başladı. Kandıra sanayisinde bulunan toplam 85 işyerini tek tek dolaşıp işyeri sahiplerine karanfil vererek esnafı hem şaşırttı hem de mutlu etti. Köken, esnafın sorunlarını dinleyerek, “Esnafa destek ekonomiye destektir. Sıkıntılarınızın giderilmesi için elimden geleni yapacağım” dedi. Sanayi esnafının da ziyaretten pek memnun kaldığı gözlendi.
PAZARCI BİZİM CAN DAMARIMIZ Ünal Köken sanayi ziyaretinin ardından ara vermeden Kandıra merkezde bulunan Çarşamba pazarına geçti. Pazarda Köken’i karşılarında gören pazar esnafı ve vatandaşlar bu ziyaretten oldukça mutlu oldu. ‘Pazarcı bizim can damarımızdır’ diyen Köken, hem esnaf ile hem de alışverişe gelen vatandaş ile tek tek ilgilenip sorunlarını dinleyerek not aldı. Köken vatandaşlara hitaben, “Hedefimiz hayatın her alanında yüksek yaşam kalitesine sahip bir Kandıra oluşturmaktır. Bunu yapabilmenin tek yolu halkımızın sorunlarına yönelik çözümleri beraber ortaya koymaktır. Bizim de görevimiz bu durumu vatandaşlarımızın bilmesini sağlamaktır” dedi.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑