Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Köken, Bakan Ünal ile görüştü

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, kıyı turizm bölgelerinde yapılacak çalışmalar ve çözüm yolları için Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’la görüştü.

5 Mart 2016 Saat: 16:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.935 kez okunmuştur

Köken, Bakan Ünal ile görüştü
Köken, Bakan Ünal ile görüştü

İlçedeki turizm alanında yaptığı çalışmalarla Kandıra’yı bir adım daha öne çıkartmayı başaran Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, kıyı turizm bölge çalışmalarını hızlandırıyor. Başkan Köken, kıyı turizm bölgelerinde yapılacak çalışmaları ve çözüm yollarını Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’la görüştü. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç’ün de bulunduğu görüşmede Kandıra kıyı turizm çalışmalarına dair görüşmeler gerçekleştirildi.

HİZMET AĞIMIZI İLERLETİYORUZ

Başkan Köken, “İlçemizde turizmin alt yapısını oluşturmak için çok çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın yazın daha konforlu ve modern koşullardan yararlanması için hizmet ağımızı ilerletiyoruz. Şehirlerin karmaşasından ve stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar, ilçemize gelerek nefes alacak ve yeşilin, denizin tadını çıkartacak” dedi. Yapılan istişarelerin ardından Başkan Köken, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’a ilçenin eşsiz lezzetleri arasında olan Kandıra yoğurdunu da takdim etti.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
ÇİFTCİLER BİRLİĞİ 07.03.2016 07:33
KANDIRA İÇİN GÜZEL ÇALIŞMA TEBRİKLER İNŞALLAH SANAYİ DE GELİR KANDIRAYA
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑