Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Köken: 2023 vizyonuna Erdoğan ile yürüyeceğiz

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili yaptığı basın açıklamasında “Ülkemiz, 2023 hedeflerine milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ın emin adımlarıyla yürüyecek” dedi.

7 Ağustos 2014 Saat: 16:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.956 kez okunmuştur

Köken: 2023 vizyonuna Erdoğan ile yürüyeceğiz
Köken: 2023 vizyonuna Erdoğan ile yürüyeceğiz
Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili Mavi Köşe Kahvaltı ve Izgara Tesisleri’nde belediye meclis üyelerinin de katıldığı bir basın açıklaması düzenledi. Programda 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendiren Başkan Köken, “Bu seçimi iki açıdan değerlendirmek gerekir. Birincisi Türkiye’de yaşanacak büyük değişim. İkincisi ise bu önemli seçimin kentimiz açısından taşıdığı anlamdır. Ülkemiz, 2023 hedeflerine milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ın emin adımlarıyla yürümeye devam edecektir” dedi.
MİLLET İÇİN SİYASET YAPTIK “10 Ağustos Türkiye’nin değişimi ve gelişimi için tarihi bir gün olacaktır” diyen Başkan Köken, “10 Ağustos’ta Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya Köşk’üne uğurlayacağız. Böylece AKP 12 yıllık iktidarı boyunca ülkemize yaptığı büyük hizmetleri yeni bir boyuta ve farklı formata taşımaktadır. Türkiye gelecek hedefleri olan büyük bir ülkedir. Hiç şüphesiz bu büyük medeniyet yürüyüşünün sahibi milletimizden başkası değildir. Çünkü biz bu güne kadar sadece milletle ve millet için siyaset yaptık. Milletimizde her seçimde partimize bir öncekinden daha fazla oy verdi ve sahip çıktı” şeklinde konuştu.
DAHA İYİ BİR GELECEK İÇİN Erdoğan’a Kocaeli’nden güçlü bir destek çıkacağını ifade eden Köken, “Bu seçimde yüzde ellinin üzerinde bir oyla Kocaeli’nin bende varım diyeceğini düşünüyorum” dedi. Kocaeli’nde yaşayan herkesten destek beklediğini belirten Köken, “Daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun, dünya görüşü ne olursa olsun, memleketi, cinsiyeti, eğitimi, sosyal statüsü ne olursa olsun bu şehirde yaşayan herkesten destek bekliyorum. Çünkü bu seçim sadece Recep Tayyip Erdoğan’a değil, aynı zamanda kentimizi yarınlara ve 7’den 70’e bu şehirde yaşayan herkes için daha iyi bir geleceğe oy vermek demektir” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑