Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Koçak’tan yönetmeliğe sert tepki

Eğitim-İş Kandıra Temsilciliği, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nu ziyaret ederek hem Kadınlar Günü’nü kutladı hem de güncel eğitim sorunları hakkında istişarede bulundu.

10 Mart 2013 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.293 kez okunmuştur

Koçak’tan yönetmeliğe sert tepki
Koçak’tan yönetmeliğe sert tepki
Eğitim-İş Kandıra Temsilcisi Mustafa Koçak, ilçe sekreteri Murat Göçmen ve mali sekreter Evrim Ünal, "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" münasebetiyle okullara ziyaretlerde bulunarak, çalışan, idareci, öğretmen ve hizmetli olmak üzere tüm bayan personele beyaz karanfil dağıtarak Kadınlar Günü’nü kutladı. Eğitim-İş Kandıra Temsilcisi Mustafa Koçak, “Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımız ile hayatı eşit paylaşıyoruz” dedi.
SENDİKAL DAYANIŞMA Diğer yandan kısa süre önce yayınlanan Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’nin tam anlamıyla yandaş ve “Ben istediğimi yönetici yaparım” mantığıyla hazırlandığını belirten Koçak, bu yönetmeliğin hakka, hukuka, objektif kriterlere uygun, kabul edilebilir bir yönetmelik olmadığını vurguladı. Bu şekildeki yanlı ve yanlış uygulamalara dur demenin ancak sendikal dayanışma ile mümkün olabileceğini anlatan okul müdürü Mete Domaç'ın, Eğitim-İş ekibine ziyaretleri için teşekkürlerini iletmesi ile ziyaret sona erdi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑