Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Tribün Lideri Miraç Çartay ve Kocaelispor yönetimi, Kefken’de yapılması planlanan organizasyon için Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’i ziyaret etti. Başkan Ölmez’e Kocaelispor’un özel duvar saati hediye edildi.
Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Tribün Lideri Miraç Çartay, Kocaelispor Organizasyon Müdürü Mehmet Açık ve Kocaelispor Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Daş, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’i ziyaret etti. Ziyarette, Kocaelispor’un önümüzdeki süreçte Kefken’de düzenlemeyi planladığı büyük organizasyonla ilgili detaylar konuşuldu.
Kocaelispor İçin Kefken’de Etkinlik Planı
Kocaelispor’un taraftar grubu ve yönetimi, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’i bilgilendirerek, Kefken’de yapılması planlanan etkinliklerin organizasyonu üzerinde fikir alışverişinde bulundu. Taraftarların, kulübün desteğiyle daha büyük bir organizasyon gerçekleştirmeyi hedeflediği öğrenildi. Bu etkinlik, Kocaelispor’un hem taraftarla olan bağını güçlendirmeyi hem de kulübün tanıtımına katkı sağlamayı amaçlıyor.
Başkan Ölmez’e Anlamlı Hediye: Kocaelispor Duvar Saati
Ziyaretin sonunda, Hodri Meydan Taraftarlar Derneği ve Kocaelispor yönetimi, Başkan Erol Ölmez’e Kocaelispor’a özel bir duvar saati hediye etti. Başkan Ölmez, hediye için teşekkür ederken, Kocaelispor’un her zaman yanında olduklarını belirterek, bu tür organizasyonların önemine dikkat çekti. Başkan Ölmez, takımın başarısı için el birliğiyle çalışacaklarını ifade etti.
Kocaelispor’un Geleceği İçin İşbirliği
Taraftar grubu ve kulüp yönetimi, yapılan bu ziyaretle birlikte işbirliğini pekiştirdi. Kocaelispor’un geleceği için ortak bir vizyon geliştiren taraflar, kulübün sosyal sorumluluk projeleri ve taraftar etkileşimini artıracak organizasyonlar konusunda da fikir birliğine vardı. Ziyaret, takımın şehirle olan bağlarını güçlendirecek adımların atılmasına öncülük etti.