Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kocaeli Teşkilatı Bahçeli’de kararlı

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı olağanüstü kurultaya karşı olduklarını tektar belirterek Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi desteklediklerini beyan eden bir basın açıklaması yaptı.

8 Aralık 2015 Saat: 00:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.468 kez okunmuştur

Kocaeli Teşkilatı Bahçeli’de kararlı
Kocaeli Teşkilatı Bahçeli’de kararlı

1 Kasım seçimleri sonrasında MHP’de başlayan olağanüstü kurultay toplama gelişmeleri Kocaeli’de de etkisini sürdüyor. Geçtiğimiz hafta MHP İl Başkan Vekili Erkan Azeri ve Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan’ın olağanüstü kurultay için imza vereceğini beyan etmesi üzerine toplanan MHP Kocaeli İl Teşkilatı ortak bir karar alarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanında olduklarını belirtti.

KİMSE MEMNUN DEĞİL

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’nın da katıldığı basın toplantısında açıklama yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP 1 Kasım seçimlerinden bu yana 46 yıllık mazisinde eşine benzerine rastlanmayan bir saldırının ve karalama politikasının altındadır. Elbette ki 1 Kasım seçimleri sonucu oluşan tablodan bu harekete gönül vermiş hiç kimse memnun değildir ve bu sonuç hepimizi üzmüştür” dedi.

MÜCADELE DEVAM EDECEK

Ülkücüler hiçbir zaman zoru gördüğünde kaçan, pes eden, havlu atan kişiler olmamıştır diyen Ünlü, “Ülkücüler ideolojisi ve misyonu için her zaman her alanda yılmadan mücadele etmiş etmeye devam edecektir. Türkiye önemli bir süreçten geçerken, gündemi olağan üstü kurultaylarla oyalama olmamalıdır. Ülkücü hareket şimdi ölecek dağılacak, yok olacak diye bekleyenler bilsinler ki 1 Kasım ülkücü hareket için ne bir milattır, ne de miattır” açıklamasında bulundu.

GENEL BAŞKANA DESTEK MESAJI
Bizler her batan güneş yeni doğacak olan günün müjdecisidir diyerek çalışmalarımızı daha da arttırarak bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğiz diyen Ünlü, “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen ülke çıkarları için şahsının zarar görmesine ses çıkarmayan, bakanlık yada kırmızı koltuklar için değerlerini esip geçmeyen genel başkanımıza olan desteğimiz sonuna kadar devam edecektir” ifadelerini kullandı.

GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
Öte yandan MHP İl Başkanlığı tarafından Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine Ercan Bayrak, Siyasi İşler ve siyasi partiler ile ilişkilerden sorumlu il başkan yardımcılığına Sami Acıkök ve İl Muhasip Yardımcılığına Ali Osman Özkan’ın ataması yapıldı.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Birol Sacit Altıntaş 08.12.2015 10:30
hesapta milliyetçi kardeşim o zaman ilk önce izmitli olan kendi insanınız olan meral hanımı destekleyinde ne kadar milliyetçi olduğunuzu görelim.bırakın bu ayakları sırf bahçeli yüzünden mhp ye oy vermeyen milyonlar var.akp nin arka bahçesi olduk sayenizde
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑