Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Ekonomi

Kocaeli SGK Müdüründen İşler’e plaket

Kocaeli SGK Müdürleri ve personeli yoğun iş ve eğitim toplantılarının ardından günü birlik Kerpe turuyla moral buldu. Kerpe Gökhan Otel sahibi Erkan İşler’e plaket takdim etti.

27 Ekim 2012 Saat: 00:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.909 kez okunmuştur

Kocaeli SGK Müdüründen İşler’e plaket
Kocaeli SGK Müdüründen İşler’e plaket
Yoğun iş temposu ve art arda düzenlenen eğitim toplantılarıyla yorulan Kocaeli SGK müdürleri ve personeli, Kandıra’da düzenlenen eğitim toplantısının ardından Kerpe’de bir araya geldiler. Güzel havada Kerpe sahilinde yürüyüş yapan SGK Müdürleri, kayalıklarda istavrit tutmak için olta bile salladılar. Balık tutmayı başaramayan müdürlere, teselli olarak Göhkan Otel’de akşam yemeğinde palamut ızgara, salata, helva ve üzüm ikram edildi. Yemeğin ardından Kerpe Gökhan Otel işletmecisi Erkan İşler’e örnek işletmeci seçerek, plaket takdim edildi. Yemeğin ardından içilen çaylarla günü tamamlayan SGK personeli, streslerini atmış ve deşarj olmuş ve kaynaşmış olarak Kerpe’den ayrıldılar.
SGK MÜDÜRLERİ KAYNAŞTI Düzenlenen yemeğe SGK Kocaeli İl Müdürü Nurettin Nacar, İl Müdür yrd. Nesrin Aras, Ramazan Adıgüzel, Muzaffer Erdoğan, Kandıra merkez Müdürü Özcan Armağan, Kartepe merkez Müdürü Hatice Özcan Yazıcı, Gölcük merkez Müdürü Salih Aydın, Karamürsel merkez Müdürü Bilal Eraslan, Gebze merkez Müdürü Mehmet Sarı, Çayırova merkez Müdürü Nasır Durmaz, İzmit merkez Müdürü Süleyman Soydan, Gebze merkez müdür yardımcısı Ekrem Akar, Kandıra merkez SGK İşverenler servis şefi Mustafa Yıldız, Kandıra Şoförler Odası Başkanı Ahmet Gödek ve AK Parti belediye meclis üyesi Erkan işler katıldılar.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑