Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kocaeli İtfaiyesi finale kaldı

Kocaeli İtfaiyesi’nin Sarısu’daki 2 saatlik nefes kesen operasyon görüntüleri Uluslararası yarışmada finale kaldı. Haydi Kocaeli itfaiyene oy ver!

3 Ekim 2013 Saat: 15:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.856 kez okunmuştur

Kocaeli İtfaiyesi finale kaldı
Kocaeli İtfaiyesi finale kaldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, Alman Ulusal Conrad Dietrich Magirus tarafından organize edilen "2013 Dünyanın En İyi İtfaiye Ekibi Yarışmasında" yüzlerce video arasında son 10'a kalma başarısını gösterdi
2 SAATLİK NEFES KESEN OPERASYON 18 Ağustos 2013 tarihinde Kandıra Sarısu mevkisinde Yener ve Cılız ailesinden 4 kişinin denizin ortasındaki kayalıklarda denizin aniden dalgalanmasıyla mahsur kalması ile başlayan itfaiye müdahalesi, 2 saatin sonucunda ailenin kurtarılması ile başarıyla sonuçlandı. Bu video ile yarışmaya katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin kurtarma operasyonu büyük bir başarı göstererek jüri üyeleri tarafından son 10 aday arasına seçildi. Son 10'a kalan adaylar arasında, dünyanın çeşitli itfaiyelerinin yapmış olduğu yangın müdahalelerinden enkaz kurtarma çalışmalarına kadar çeşitli video görüntüleri yer alıyor.
İNTERNET OYLAMASI İÇİN SON GÜN 16 EKİM İnternet kullanıcıları tarafından verilen oylar için son gün 16 Ekim 2013 olarak belirlendi. Kullanıcılar http://world-of-firefighters.com/2013/09/29/the-voting/ linkini tıklayarak Kocaeli İtfaiyesi’nin videosuna oy verebiliyor. Sayfanın biraz altında pembe renkli kısımda yer alan "Cast Voting" sekmesi tıklandığında yarışmaya katılan videolar arasından Dangerous rescue operation at sea- Denizde tehlikeli kurtarma operasyonu seçiliyor. Daha sonra oy verenin adı soyadı ve e mail adresi kutucuklara yazılıyor ve "absenden" sekmesi tıklanarak oy verme işlemi tamamlanıyor.
KAZANAN ALMANYA VE AMERİKAYA GİDİYOR Kurtarma videosu ile ilk üçe giren itfaiye teşkilatları 22 Kasım 2013 tarihinde Almanya'da düzenlenecek ödül törenine katılacak. Tertip komitesi kazanan teşkilatları ödül olarak New York İtfaiye Teşkilatında incelemelerde bulunmak üzere Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑