Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

KOBİS, Cebeci’de Hizmete Başladı

12 ilçede kullanılan ve kullanıldığı ilk günden bu yana vatandaşların büyük ilgi gösterdiği KOBİS, Kandıra ilçe merkezinden sonra Cebeci sahilinde de vatandaşların hizmetine sunuldu.

24 Temmuz 2019 Saat: 16:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.864 kez okunmuştur

KOBİS, Cebeci’de Hizmete Başladı
KOBİS, Cebeci’de Hizmete Başladı

Kocaeli sınırları içerisinde kent içi erişimi kolaylaştırmak, toplu taşıma sistemlerini besleyici nitelikte ara imkânlar oluşturmak, çevresel ve sürdürülebilir bir ulaşım aracının kullanılmasını özendirmek adına hayata geçirilen KOBİS Bisikletleri, Kocaeli genelinde birçok istasyona sahip. İlçe merkezinde hizmet veren ve özellikle bahar ve yaz aylarında oldukça ilgi gören KOBİS Bisikletleri Cebeci sahilinde de hizmet vermeye başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından geçtiğimiz aylarda alt yapısı hazırlanan KOBİS Bisiklet Durağına bisikletler monte edilerek vatandaşların kullanımına sunuldu. 

HEM SAĞLIK HEM ULAŞIM ARACI

KOBİS’in çevreci ve sağlıklı bir ulaşım aracı olduğuna dikkat çeken  Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, “Bisiklet hem sağlık hem de önemli bir ulaşım aracı.  Vatandaşlarımızın bisiklet kullanarak ulaşım ihtiyaçlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bisiklet ile ulaşım hem tasarruflu hem de sağlık açısından önemli. Öğrencilerimizin, gençlerimizin ve her yaştan vatandaşımızın bu hizmetten yararlanmasını istiyoruz. Hemşehrilerimizin sağlıklı bir yaşam sürmesi için çalışıyoruz” diyerek KOBİS istasyonlarının vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

NASIL ALINIYOR?

Sistem, üye kartı, Kentkart ve kredi kartı olmak üzere 3 farklı şekilde hizmet veriyor. Akıllı bisiklet sistemini Kentkart ile kullanmak isteyen bisiklet severler; kiralama ‘kioskundan ‘bisiklet kirala’ butonunu tıklayarak kiosk üzerindeki adımları tamamlayıp, sonra sistemin verdiği 4 haneli şifreyi kullanarak bisiklet kiralayabilmektedirler.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑