Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kerpe yolu kapalı! Arefe günü açılacak

Kerpe yolunun ihalesini alan Zemin Yapı yetkilileri, yolun arefe günü trafiğe açılacağını ve bu süreçte trafiğin kapalı olacağını açıkladı.

21 Temmuz 2013 Saat: 11:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.340 kez okunmuştur

Kerpe yolu kapalı! Arefe günü açılacak
Kerpe yolu kapalı! Arefe günü açılacak

Nisan ayı sonlarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Kerpe yolu yapımı, planlanan günde bitmeyince hem tatilcileri hem de işletmecilerin büyük tepkilerine neden olmuştu. Üç aydır çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol genişletme çalışmalarının yanı sıra engebeli yolları da düzeltmişti. Bu nedenle yolun açılması sürekli ertelenmişti.
TRAFİK KAPALI Kerpe yolunun ihalesini alan Zemin Yapı firma yetkilisi Recep Soydan, tepkilere açıklık getirerek; şöyle konuştu: “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol genişletme çalışmalarının yanı sıra tepeleri kazıp, çukurları doldurarak engebeli yolları da düzeltti. Düzeltilen bazı bölgelerde taş çıkması planları alt üst etti. 3 bin 150 metre boyunda 8,5 metre genişliğinde olan Kerpe yolunun alt yapısının büyük bir kısmının tamamlanmasıyla asfalt çalışmalarına başladık. Bu süreçte yolu trafiğe kapattık.
7 AĞUSTOS’TA AÇILIYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte aldığımız bu karar sürücüleri kızdırsa da yol yapımında araçların geçmesi çalışmalarımızı büyük ölçüde engelliyor. Bu nedenle asfalt çalışmaları tamamlanana kadar yol trafiğe kapalı kalacak. Bu çalışmaların yanı sıra asfaltın bitiş noktasından Kerpe Cami’sine kadar beton yol yapılacak. Sarısu tarafına da 150 metre beton yol yapılacak. Tüm bu çalışmalar 7 Ağustos Çarşamba günü tamamlanarak yol trafiğe açılacak.
YENİ PROJELER Büyükşehir Belediyesi’ne güzel bir proje üreterek gönderdik. Kabul olursa Kerpe yolu mükemmel bir güzelliğe kavuşacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi projesinde 8,5 metrelik yolun kenarına 2,5 metrelik bisiklet ve yürüyüş yolu yaptırmıştı. Biz de alternatif olarak yaya yolunun üzerine ara ara banket ve ağaçlandırma yaparak yola ayrı bir görünüm kazandırmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda orman alanlarına halkın piknik yapabileceği alanlar yapmayı hedefliyoruz. Bu projemiz kabul edilirse Kerpe yolu mükemmel olacak.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑