Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kerpe kayalıklarından ölüme atlayış

Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Kerpe sahilinde tatil yapan vatandaşlar, metrelerce yükseklikteki kayalıklardan denize atlayarak adeta ölüme meydan okuyor. Gençlerin atla...

11 Mayıs 2009 Saat: 03:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.986 kez okunmuştur

Kerpe kayalıklarından ölüme atlayış
Kerpe kayalıklarından ölüme atlayış

Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Kerpe sahilinde tatil yapan vatandaşlar, metrelerce yükseklikteki kayalıklardan denize atlayarak adeta ölüme meydan okuyor. Gençlerin atlayışı kadar, kayalıkları çıkışları da tehlikeli. Jandarmanın tüm uyarılarına rağmen gençler, ölümle oyun oynuyor.

 

Havaların iyice ısınması ile vatandaşlar kendini sahillere atıyor. Kocaeli’nin Kandıra ilçesindeki sahiller de tıklım tıklım doluyor. İstanbul, Sakarya başta olmak üzere çevre illerden çok kişinin de geldiği sahillerde vatandaşlar, denize girmenin yanında tehlikeli oyunlarda oynuyor. Özellikle tatilcilerin Kerpe sahilindeki 25 metre civarındaki kayalıklarda atlayışı insanları hayrete düşürüyor. 5 katlı apartman yüksekliğindeki kayalıklar çıkmak atlamak kadar zor. Tüm tehlikeleri göze alan gençler, önce kayalıklardan tırmanıyor. Ayaklarının kayması durumunda kurtulmak şansları hiç bulunmuyor. Bu tehlikeyi göze alanlar kayalıklara tırmanarak zirveye çıkıyor. Zirveye çıkanlar atlamak zorunda çünkü geri dönüşü imkansız. Tepeye çıkanlar bir süre aşağıyı izleyerek konsantre oluyor. 10’larca kişi de aşağıda destek vererek gençlerin aşağı atlamasını sağlıyor. Metrelerce yükseklikten gençler kendini deniz suyuna bırakıyor. Daha önce birçok kişinin hayatını kaybettiği bölgede yapılan tüm uyarılara rağmen vatandaşlar ölümüne atlamaya devam ediyor. Tatilciler, atlayışların tehlikeli ve eğlenceli olduğunu, fakat zamanlama ve mesafenin iyi ayarlanması gerektiğini belirterek, yoksa ölümlerin olabileceğini dile getirdi.

Kaynak: www.sanalturizm.net

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑