Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kerpe’de tatil yapmak ayrıcalık

Başkan Karaosmanoğlu ile Milletvekili Işık, Kandıra’nın Kerpe sahilinde inceleme yaptı, tatilcilerin yakın ilgisiyle karşılandı

24 Haziran 2013 Saat: 22:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.293 kez okunmuştur

Kerpe’de tatil yapmak ayrıcalık
Kerpe’de tatil yapmak ayrıcalık


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kerpe sahilinde incelemelerde bulundu. Kerpe esnafı ve denize girmek için sahile gelen vatandaşlar, yapılan düzenlemeler için Başkan Karaosmanoğlu ile Milletvekili Işık’a teşekkür etti. Tatil için kent merkezinden ve çevre illerden gelenler, ‘’Kerpe sahili güney sahillerini aratmıyor. Kerpe’de tatil yapmak bizim için bir ayrıcalık’’ dedi.
KERPE SAHİLİNDE İNCELEME Başkan Karaosmanoğlu ile Milletvekili Işık, Büyükşehir’in yaptığı düzenlemeyle bambaşka bir görünüme kavuşan Kandıra’nın Kerpe sahilini dolaştı. Kerpe esnafı ve sahile gelen vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Karaosmanoğlu ile Milletvekili Işık, sahil koridoru boyunca incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, Kerpe sahilinde yapılan çalışmalarla ilgili Milletvekili Işık’a bilgi verdi.
GÜNEY SAHİLLERİNİ ARATMIYOR Kerpe sahilindeki çalışmaları çok beğendiğini ifade eden Milletvekili Işık, sahilde bulunan esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. Sahil koridoru boyunca yürüyen Başkan Karaosmanoğlu ve Milletvekili Işık’a yakın ilgi gösteren esnaf ve tatilciler, Kerpe’nin yeni vizyonuyla güney sahillerini aratmadığını söyledi ve çalışmalar için teşekkürlerini iletti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑