Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kerpe’de Duvar Çöktü 1 İşçi Altında Kaldı

Kandıra Kerpe’de alt yapı çalışmalarını yürüten Çamlık İnşaat kazı yaptığı esnada bahçe duvarının çökmesiyle bir işçi göçük altında kaldı.

21 Nisan 2012 Saat: 12:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.008 kez okunmuştur

Kerpe’de Duvar Çöktü 1 İşçi Altında Kaldı
Kerpe’de Duvar Çöktü 1 İşçi Altında Kaldı

Kandıra Kerpe plajında çalışmaları yürüten Çamlık inşaat şirketi yağmur suyu için kazı yaptığı esnada PTT’nin kablolarına rastlamasıyla PTT’ye kabloları için ayrı bir kanal kazdığı esnada bahçe duvarı çökmesiyle bir işçi altında kaldı. Yarım saati aşkın göçük altında kalan Gürkan Kambur iş arkadaşları ve çevredekilerin yardımıyla sıkıştığı yerden çıkartılarak Kandıra Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Edindiğimiz bilgilere göre Çamlık inşaat alt yapı çalışmalarını yürütürken PTT kablolarına rastlamasıyla PTT’ye ayrı bir kanal açarken yanda bulunan Türkan Güneş’e ait bahçenin duvarı göçmesiyle şirket işçilerinden Gürkan Kambur duvarın altında saatlerce kurtarılmayı bekledi. Kerpe İlçe Jandarma ekipleri, şirket yetkilileri ve çevre halkının yardımıyla yarım saati aşkın çalışma sonrasında sıkıştığı yerden çıkartıldı. Ambulansın olay yerine bu zaman diliminde gelmemesi sonrasında bir özel minibüsle Kandıra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Gürkan Kambur’un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑