Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kerpe Çamlıbel ve Ecem Sitesi yolu içler acısı

Kandıra bölgesi her geçen gün gelişiyor, büyüyor. Turizm bölgesi ilan edilip çalışmalar bu yöne kaydırılınca yerli ve yabancı zenginlerde Kandıra bölgesinde yer kapmak, y...

11 Mayıs 2009 Saat: 22:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.827 kez okunmuştur

Kerpe Çamlıbel ve Ecem Sitesi yolu içler acısı
Kerpe Çamlıbel ve Ecem Sitesi yolu içler acısı

Kandıra bölgesi her geçen gün gelişiyor, büyüyor. Turizm bölgesi ilan edilip çalışmalar bu yöne kaydırılınca yerli ve yabancı zenginlerde Kandıra bölgesinde yer kapmak, yazlık ve site yapmak için kolları sıvadılar bile.

 

Kandıra Belediyesi hızla gelişen bu bölgeye hizmet götürmekte sıkıntı yaşıyor, yetersiz kalıyor. Büyükşehir Belediyesi ise Kandıra Belediyesi'nin CHP'li olması nedeniyle -bana göre- hizmeti eksik götürüyor. Durum böyle olunca yıllardır hizmet bekleyen bölgelerde yaşayan insanlar da sıkıntı ve sorun yaşıyor.

 

Kandıra Kerpe sahil bölgesinde bulunan Çamlıbel Caddesi üzerinde 200 yazlık evin bulunduğu Çamlıbel ve Ecem Sitesi sakinleri yıllardır sitelerinin ön kısmında geçen yolun asfaltlamaması nedeniyle çok mağdurlar. Site sakinleri, “Sitemiz önünde geçen yol toprak.Yazın toz topraktan, yağmurlu havalarda ise diz boyu çamurdan geçilmiyor. Yetkili kurullara bütün başvurularımıza rağmen yaptıramıyoruz. Bu yazın yola altyapı malzemesi döküldü  ama su giderleri için küt konulmayınca  eskisinde daha beter öyle kaldı  Yetkililerden 100 metre uzunluğundaki bu yolumuzun asfaltlamasını istiyoruz. Bu konuya Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'nun ilgi göstermesini bekliyoruz.

 



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑