Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kenan Seyrek Adaylıktan niye vazgeçti?

Adı AKP'den KandıraBelediye Başkan aday adayları arasında geçen Kenan Seyrek yaptığı yazılı açıklama ile adaylıktan vazgeçtiğini açıkladı.

27 Ekim 2013 Saat: 14:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.571 kez okunmuştur

Kenan Seyrek Adaylıktan niye vazgeçti?
Kenan Seyrek Adaylıktan niye vazgeçti?
İşte Kenan Seyrek'in uzun açıklaması; Yaklaşık iki yıldır Kandıra Belediye Başkanlığı için özellik ile köylerde ve yakın çevremizde ismimiz geçmektedir. Bu noktada bizde böyle bir talebimiz olduğunu zaman zaman paylaşmış durumdayız. Biz bu noktada irademizi ortaya koyar iken mevcut belediye başkanın haricinde bilinen ve niyeti olan hiçbir arkadaşımız ve hemşerimiz yoktu. Hem mevcuda alternatif olmak, demokrasiyi tek haneli mecburu istikametten kurtarmak için bu yola yol arkadaşlarımız ile birlikte çıktık. Fakat zaman içerisinde bir aday adayı enflasyonu ve yoğunluğu yaşanır haline geldi.. .
Mutlaka her yola çıkan arkadaşım makam ve mevki için değil Kandıra halkına hakkı gözeterek hizmet için yola çıkmıştır. Çoğu ile geçmişte yol arkadaşlığımız ve abi kardeş diyalogumuz vardır. Bazen dayatmak ve diretmekten öte kendini bu makama layık görsen de tıkanıklığın önünü açmak ve fedakârlık yapmakta gerekir ve tarih bunu yapanların fedakârlıkları ile doludur. Bu anlamda Kandıra'mızı yönetmeye ve hizmete talip birçok arkadaşımız çıkmıştır. Biz benlik davasında değil, biz olmanın gücünde kendini bulmuş kişileriz. İnanıyorum ki mevcut belediye başkanımız ve yahut birbirinden değerli bu arkadaşlarımızdan birisi AK partinin çizgisi ve Başbakanımızın ülkeye ışık tutan ufkunun ışığında hizmet üstüne hizmet yapacaklardır.
Eğer mesele hizmet ise makam sahip olarak değil makam sahibine yardımcı olarak da hizmet edileceğini bilmek lazımdır. Tüm adaylarımızın ve bu noktada irade ortaya koyanların yolu ve yöntemi bu olursa kenetlenme ve birleşme ile daha güçlü Türkiye'nin gelişen ve değişen yüzü olan Kocaeli'nin aydınlığı olarak Kandıra'mızı el birliği ile yukarılara taşırız. Ben şahsım olarak gelinen noktada hizmet aşkı ile yanan bu arkadaşlarımız ile yarışmak değil onların yanında olmak da erdemdir diyerek bu yarışta yarışan değil yanlarında olan olmak adına belediye başkanlık aday adaylığımdan vazgeçiyorum. Fakat hiçbir zaman hizmetten, hizmet etmekten ve arkadaşlarımın yanında bulunmaktan geri durmayacağım. Mesele fikirler, mesele bütünlülük, mesele AK Parti anlayışının hakim olması ise biz bu noktada daima partimiz adına, ilçemiz adına ve inandığımız lider olan Başbakanımızın fikirlerini fikren benimsenmişler olarak nerede ve hangi konumda olursak olalım hizmet için mücadele edeceğiz. Hiçbir aday adayın lehine değil seçilecek adayın elini güçlendirmek ve Kandıra'nın kazanması adına bu yarışta yarışan değilim. Yoksa her zaman AK Parti anlayışında hizmet etmeye ve hizmete talip olmaya varız ve var olmalıyız. Kamuoyu ile bu konudaki hassasiyet ve duygularımı paylaşmak istedim.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑