Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kefkenlilerin iftarına yoğun katılım

Kefken Muhtarlığı ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Selahattin Okan tarafından düzenlenen iftar programına Kefken halkı yoğun katılım sağladı.

14 Temmuz 2014 Saat: 15:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.665 kez okunmuştur

Kefkenlilerin iftarına yoğun katılım
Kefkenlilerin iftarına yoğun katılım

Kefken Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem ve Ak Parti Kandıra Belediye Meclis Üyesi Selahattin Okan tarafından düzenlenen iftar programı Kefken merkezde Asma Altı Çay Bahçesi’nin yanında gerçekleştirildi. Kefken esnafının da sponsor olduğu programa Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz, Ak Parti ve MHP belediye meclis üyeleri, kurum idarecileri, çevre mahalle muhtarları, Kefken esnafı ve yaklaşık 1500 kişi katıldı.
KÖKEN, HALKI DİNLEDİ Belediye Başkanı Ünal Köken ve eşi Elif Köken, iftar yemeğinden önce tek tek masaları gezerek halkın sıkıntı ve isteklerini dinledi. Kefken halkıyla yakından ilgilenen Başkan Köken, mahalle halkının istek ve taleplerini not alarak gerekli çalışmaları yapacağının da sözünü verdi. Ardından İlçe Müftüsü Burhan Bilgin tarafından yapılan dualar eşliğinde oruçlar açıldı.
GELENEKSEL HALE GELECEK Yemeğin ardından konuşma yapan Kefken Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem, iftar programına katılım sağlayan başta Kefken halkı olmak üzere idareci ve siyasetçilere teşekkür etti. Ayrıca iftar programı için büyük emek harcayan Kefken esnafına da teşekkürlerini ileten Muhtar Ekrem, Kefken’de ilk kez düzenlenen iftar programının bundan sonraki yıllarda da geleneksel hale getirilip devam edeceğini belirtti. Program yemeğin ardından içilen çay ve edilen hoş sohbetlerle devam etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑