Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kefken, yıllar sonra plajına kavuşuyor

Kaderine terk edilen Kefken plajı, bayramdan sonra bambaşka bir güzellikle halkın hizmetine açılacak. Çalışmalar Büyükşehir Belediyesi tarafından gece gündüz demeden aralıksız yürütülüyor.

22 Temmuz 2014 Saat: 14:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.356 kez okunmuştur

Kefken, yıllar sonra plajına kavuşuyor
Kefken, yıllar sonra plajına kavuşuyor

Kandıra sahilleri Kerpe ismi ile Türkiye’de tanınan bir tatil beldesi. Ayrıca Kefken Türkiye’nin balık ihtiyacının 3’te 1’ini karşılayan büyük balık limanlarından biri. Kefken adeta küçük bir kasaba görünümünde. En büyük eksiği merkezde plajı olmasına rağmen kullanılamaması. Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi’nin ortak çalışmaları sonrasında Türkiye’ye ismini duyuran bu güzel Kefken tatil beldesine şimdilerde mükemmel bir plaj yapılıyor.
KEFKEN’İN MERKEZİNDE PLAJ Kefken Limanı içerisinde bulunan, kaderine terk edilmiş plaj, Büyükşehir Belediyesi tarafından gün yüzüne çıkartılıyor. Plaj içerisi iş makineleriyle temizleniyor. Eski arıtma tesisinin kaldırılmasıyla çevresine büyük bir kumlu plaj yapılıyor. Kerpe plajının görünümünün kazandırılması için iş makineleri önceki gün çalışmalara başladı. Kefken Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem, çalışmaları yakinen takip ediyor.
MUHTARDAN TEŞEKKÜR Kefken Muhtarı Ekrem, “Yıllar sonra Kefken aslına geri dönüyor” diyerek Kocaeli ve Kandıra Belediyesi’ne teşekkür ediyor. Muhtar Ekrem, “Büyükşehir Kefken’in alt yapısını tamamlamasıyla cadde ve sokakları pırıl pırıl bir hale getirdi. Sabırla beklediğimiz kaderine terk edilmiş olan Kefken plajımızında ele alınması Kefken sakinlerini ve tatilcileri oldukça sevindirdi. Kefken’in çevresinde çok sayıda plajı bulunuyor fakat merkezde bulunan plaj yıllardır bataklık görünümünde kaderine terk edilmiş, bir sazlık gibi Kefken’in güzelliklerine gölge düşürüyordu. Bu plajın yapılmasıyla Kefken mükemmel bir tatil beldesi olacağına inanıyorum” ifadelerini kullanıyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑