Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kefken Liman Başkanı Erol Araz görevinden ayrıldı

Kefken Liman Başkanlığını 4 yıldan beri başarıyla yürüten Erol Araz Denizcilik müsteşarlığının fes edilmesinin ardından görevinden alındı.

16 Mayıs 2012 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.581 kez okunmuştur

Kefken Liman Başkanı Erol Araz görevinden ayrıldı
Kefken Liman Başkanı Erol Araz görevinden ayrıldı

Denizcilik müsteşarlığında görev yapan 70 Liman Başkanı hükümetin bu kararıyla ulaştırma ve denizcilik haberleşme Bakanlığına devir edilerek yeni görevlendirilme yapıldı. 70 Liman Başkanının 30’u aşkını faklı Limanlara Başkan olarak yeniden atanırken 40’ı aşkın Liman Başkanı da açıkta kaldı. Hükümetin bu kararıyla açıkta kalan Liman Başkanları farklı birimlerde görevlendirileceği öğrenildi. Ulaştırma ve denizlik haberleşme bakanlığına devir edilen Denizcilik müsteşarlığında görev yapan Kefken Liman Başkanı Erol Araz görevinden alınarak başka bir kurumda görevlendirilmek üzere görevinden ayrıldı. 4 yılı aşkın Kefken Liman Başkanlığını yürüten Araz, Bağırganlı ve Kefken halkının büyük sevgisini kazanmıştı. Liman Başkanlığından ayrılmasıyla sevenlerini derinden üzdü.
Erol Araz, “4 yıl boyunca Kefken-Bağırganlı halkı ve balıkçılarıyla ciddi hizmetlerde bulunduk. Balıkçılar ve yöre halkıyla bu zaman diliminde güzel dostluklar kurduk. Bundan dolayı tüm Kandıra, Kefken Bağırganlı halkı ve balıkçılarına bizlere göstermiş olduğu bu güzel ilgilerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Haklarını bizlere helal etsinler. Bizden yana da haklarımız helal olsun. Bundan böyle Kandıra Kefken ve Bağırganlı’nın benim hayatımda ayrı bir yeri var. Kandıra ve halkını seviyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑