Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kefken’in tek balık lokantası: Reis Balık

Kefken’in 12 ay boyunca hizmet veren tek balık lokantası olan Reis Balık Lokantası, denizden çıkan günlük balıkları müşterilerine taze taze sunuyor.

30 Mayıs 2014 Saat: 17:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.687 kez okunmuştur

Kefken’in tek balık lokantası: Reis Balık
Kefken’in tek balık lokantası: Reis Balık

Kefken denince akıllara ilk gelen şey balık. Reis Balık Lokantası da geçtiğimiz yıl hizmete açılarak Kefken’in ilk ve tek balık lokantası unvanına sahip oldu. Denizden çıkarılan günlük balık çeşitlerini müşterilerine pişmiş veya kilo ile satışa çıkaran Reis Balık Lokantası, Kefken halkı ve tatilcilerin uğrak adresi oluyor.
LOKANTA TALEBİ GELDİ 40 yıldır balıkçılık yaparak geçimini sağlayan Kısmet-Fahri Koç ailesi, Kefken’de bir ilki gerçekleştirdiklerini ve bu durumdan duydukları memnuniyeti şu şekilde aktardı; “2000 yılında teknemde tuttuğum balıkları Reis Balıkçılık adı altında bir market açarak satmaya başlamıştım. Müşterilerimin talebi bizi oldukça memnun ediyordu. Daha sonra lokanta açmamız yönünde halkımızdan çok talep geldi.
12 AY BOYUNCA AÇIK Biz de uygun görüp kendi evimizin alt katını düzenledik ve geçtiğimiz yıl balık lokantasını açarak Kefken de bir ilki gerçekleştirdik. Karadeniz’in lezzetli balıklarını ızgara, tava, buğulama, pilaki ve çorba çeşitleri ile şimdilerde müşterilerimize hizmet vermenin onur ve gururunu yaşıyoruz. Kefken’e 12 ay boyunca balık yemek veya almak için gelen tüm müşterilerimize kalifiyeli elemanlarımızla hizmet sunmaktayız.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑