Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kefken Durağı geri geliyor

Esnafla kahvaltıda buluşan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken vatandaşların isteği doğrultusunda Kefken durağının geri gelmesi hakkında söz vermişti.

29 Nisan 2014 Saat: 13:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.688 kez okunmuştur

Kefken Durağı geri geliyor
Kefken Durağı geri geliyor
Yıllardır Kandıra'nın sahil bölgelerine ulaşımda faaliyet gösteren Kefken Durağı, çarşı esnafının Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’den isteği doğrultusuyla tekrar faaliyet gösterecek. Bunda sonra Kandıra İlçe Terminali'nden kalkan araçlar, yapılan Kefken Durağı'ndan yolcu alarak güzergâhlarına devam edecek.
ESNAFLARDAN BAŞKAN KÖKEN’E TEŞEKKÜR Kefken Durağı'nın çevresinde bulunan esnaflar durağın geri gelmesi için Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e istekte bulunmuştu. Bu isteğin üzerine Başkan Köken durağın geri gelmesi için gerekli talimatı vererek çalışmaları başlattı. Kuzey terminali esnafları şu şekilde konuştular "Yaklaşık 60 esnafı ve Kandıra halkını ilgilendiren Kuzey Terminali'ni yeniden faaliyete geçmesinden dolayı mutluyuz. Durağın buraya yapılması vatandaşların işini kolaylaştıracak esnafın yeniden canlanmasını sağlayacak. Esnafın derdini dinleyerek bizlerin yanında olan Kandıra Belediye Başkanımıza Kuzey Terminali esnafı olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştular.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑