Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Kefken’de pazar yeri değişti

Kandıra Kefken’de uzun yıllardan beri açılan halk pazarının yeri değişti. Pazar bundan böyle sağlık ocağının yanında kurulacak

19 Temmuz 2012 Saat: 10:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.777 kez okunmuştur

Kefken’de pazar yeri değişti
Kefken’de pazar yeri değişti

Kandıra sahilleri Cumartesi Pazar günleri dolup taşıyor. Bu talebi karşılamak için Cumartesi günü Kandıra merkeze Pazar kuruluyor, Pazar günü ise Kefken’e. Uzun yıllardan beri Kefken merkeze kurulan Pazar herkesin kabusu oluyordu. Pazar günü Kandıra sahilleri günü birlikçilerin akınına uğruyor, trafik alt üst oluyordu. Bir de Kefken pazarına alışveriş için gelen vatandaşlar bu trafiğe dahil olunca pazar çekilmez oluyordu.
PAZARIN YENİ YERİ Kefken Muhtarı İsmail Buruş, Kefken merkezde kurulan halk pazarını Kefken Sağlık Ocağı’nın kuzey tarafına kurulması noktasında önceki yıllar Orman İşletme’den yer talebinde bulunmuştu. Orman işletme muhtarın bu talebini karşısında 5 dönümlük bir alan tahsis etti. Bunun üzerine yıllardan beri halkın kabusu olan Kefken Merkezde ki pazar kaldırılarak sağlık ocağının yanındaki alana taşındı. Bu şekilde Kefken Pazar günü yaşadığı trafik kargaşası bir nebze de olsa sona erdi. Pazar alışverişi için gelen vatandaşlar Kefken Cebeci Yolu üzerinde ki sağlık ocağının yanındaki alana kurulan pazardan alışverişlerini rahat bir şekilde yapıyor. Bu şekilde pazarcıda, pazara gelende Kefken esnafı da Pazar günleri artık çilesiz bir alışveriş yapıyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑