Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kefken Adası büyülüyor

Kefken Adası mavi bir denizin ortasındaki yeşil ortamıyla görenleri büyülüyor. Kefken Adası’na ulaşım ise Mavi Ada turları ile sağlanıyor

29 Temmuz 2022 Saat: 12:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.951 kez okunmuştur

Kefken Adası büyülüyor
Kefken Adası büyülüyor

Yaz sezonunun gelmesi ile Kandıra sahillerine tatilciler geçen senelerde olduğu gibi bu senede akın etmeye devam ediyor. Tatilciler artık sadece denize girmek ile kalmıyorlar, Kefken limanından kalkan Mavi Ada tur teknesi ile Karadeniz’in sıcak sularında müzik eşliğinde güler yüzlü mürettebatı ile Kefken Adası’na ulaşıyorlar. Kaptanlar Erol Gümüş, Murat Sevik, Ümit Al ve Ali Işık ile Mavi Ada teknesinde eğlenceli ve güvenli bir yolculuğa çıkılıyor.

Kaptan Erol Gümüş, “2 yıldır iki tur teknemizle bu yolculuğu yapıyoruz. Teknemizin sahipleri Murat Sevik ve Önder Kan öncülüğünde bu turları düzenliyoruz. Mavi Ada tur ile ilk seferimiz 12.00’da başlıyor. Rotamız Kefken limanından kalkıp Kovanağzı Plajı, Pembe Kayalar ve Cebeci Plajı sonrası Kefken Adası’na varıyoruz. Ada’da 1 saat 15 dakika vakit geçiriyoruz. İsteyen adayı rehber eşliğinde geziyor, isteyen yüzüyor. Eskiden burası halka kapalıydı ama şimdi açıldı.

Adaya sadece gezi tekneleri ile gidiliyor ve Kefken Adası’nda sigara içmek ve mangal yakmak yasak. Bizim gözetimimizde vatandaşları gezdiriyoruz. Adanın doğası ve havası çok güzel. Teknemizde misafirlerimiz için balık ekmek yapıyoruz. Balıkların taze ve günlük olmasına özen gösteriyoruz. Tüm misafirlerimizi Mavi Ada teknemize bekliyoruz’’ dedi.

Tekne sahibi Murat Sevik, “Kefken Adası sefer saatlerimiz 12.00 15.00 ve 18.00 olmak üzere günde üç seferimiz bulunuyor. Kişi başı 100 TL. 0-7 yaş ücretsiz tüm misafirlerimizi bu güzel yolculuğa bekliyoruz dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑