Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

KBB Kadın Meclisi yardım için Kandıra'da toplandı

KBB Kadın Meclis üyeleri koordinasyonunda Kocaeli’ndeki tüm meclis üyeleri Suriye’deki mültecilere yardım kampanyası içim Kandıra Mavi Köşe Kahvaltı ve Izgara Tesisleri’nde bir araya geldi.

22 Şubat 2016 Saat: 16:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.250 kez okunmuştur

KBB Kadın Meclisi yardım için Kandıra'da toplandı
KBB Kadın Meclisi yardım için Kandıra'da toplandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclis Üyeleri koordinasyonunda, Kandıra Mavi Köşe Kahvaltı ve Izgara Tesisleri’nde biraraya geldi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun katıldığı programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nermin Tol, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve eşi Elif Köken, ilçe belediye başkanlarının eşleri ve kadın meclisi üyeleri katılım sağladı. Mecliste grubu bulunan tüm siyasi partilerin ve Kocaeli’ndeki tüm ilçelerin meclis üyeleriyle birlikte Hatay’daki mülteciler için yardım kampanyası başlatıldı. Savaş nedeni ile ülkelerinden kopup ülkemize sığınan mültecilerin ihtiyaçlarını karşılamak için başlatılan kampanyada, 2 Mart 2016 tarihine kadar yardımda bulunabilecek.

KADIN MECLİS ÜYELERİ ÖNCÜLÜĞÜNDE
Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclis Üyeleri, Suriye’deki savaş nedeni Türkiye’ye gelen mültecilere yönelik yardım kampanyası başlattı. Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde gurubu bulunan siyasi partiler ve ilimizdeki tüm ilçelerin meclis üyelerinin katılımıyla başlatılan yardım çalışması mülteci vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik şekillendi.Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  kadınların toplumsal olaylardaki hassasiyetine ve verdiği desteğe de dikkat çekti. Yerel yönetimler olarak çalışma hayatındaki en büyük desteğin eşlerden geldiğini vurgulayan Başkan Köken,  hem büyükşehir belediye meclis üyelerinin hem de eşlerinin katkılarını unutmak mümkün değil dedi.

İHTİYAÇ MALZEMELERİ
Yardım kampanyasında birinci ve ikinci el giysi, oyuncak ile çocuk bezi, çocuk maması, hijyenik ped, gıda kolisi, tencere, bit ilacı, deterjan, kahvaltılık, konserve (balık-tavuk), türlü konserve, kadın pedi, hasta bezi, mutfak kiti, çadır gibi malzemeler toplanıyor. Toplanan yardım malzemeleri Büyükşehir Belediyesi’nin 42 Evlerde bulunan Soğuk Hava Deposu’na teslim edilebilecek. 3 - 4 Mart günlerinde Hatay iline teslim edilecek yardım malzemeleri, imza karşılığında teslim alınacak. Yardım kampanyası bünyesinde merak edilenler hakkında ayrıntılı bilgiler için 0262 335 10 52 ve 0262 318 10 90 numarasından bilgi alınabilecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑