Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kaymakam Erdoğan köylerde inceleme yaptı

Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, köyleri ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu ve muhtarlarla görüşerek köylerin sorunlarını hakkında bilgi aldı.

4 Ekim 2013 Saat: 14:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.975 kez okunmuştur

Kaymakam Erdoğan köylerde inceleme yaptı
Kaymakam Erdoğan köylerde inceleme yaptı
Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Hüdaverdiler, Goncaydın, Sarıcaali, Sepetçi, Sucuali, Sinanlı Bilallı, Seyitaliler ve Sarıahmetler köylerini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu. İlk olarak Hüdaverdiler Köyü’nü ziyaret eden Erdoğan, Muhtar Salih Deniz’den köy hakkında bilgi aldı. Ardından vatandaşla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Kaymakam Erdoğan, köy camiinde, mezarlıkta ve taşıma kapsamına alınan eski okul binasında incelemelerde bulundu.
CAMİLERDE İNCELEME YAPTI Ardından Goncaydın Köyü’nü ziyaret ederek Köy Muhtarı Rasim Candan ile görüşen Erdoğan, köy hakkında bilgi alarak bir dizi incelemelerde bulundu. Daha sonra Sarıcaali Köyü’nü ziyaret eden Erdoğan, Muhtarı Bilal Akbaba’dan köy ile ilgili bilgi aldı. Erdoğan, Sarıcaali Köyü Keremler ve Muharremler Mahallesi’nde bulunan camilerde inceleme yaptıktan sonra Sarıcaali Köyü’nden ayrıldı.
KÖY OKULLARINI İNCELEDİ Sarıahmetler Köyü’nde incelemelerde bulunan Erdoğan, Muhtarı Muhterem Öztekin’den ve ilgililerden köy ile ilgili bilgi aldı. Ardından Seyitaliler Köyü’ne geçen Erdoğan, Seyitaliler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ne de ziyarette bulundu. Sinanlı Bilallı Köyü’nde Muhtar Davut Başaran ile görüşen Erdoğan, köy ile ilgili bilgi aldı. Son olarak Sepetçi Köyü’nü ziyaret eden Erdoğan, Muhtarı Hayri Çelik’ten köy hakkında bilgi aldıktan sonra bir dizi incelemelerde bulundu ve köyden ayrıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑